Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
InformaceMuži ASPARTA iD

Úžasné, co jsme dokázali

Trenér Priske po pohárovém finále

Sdílet

Hlavní trenér Brian Priske vystoupil po pohárovém finále na tiskové konferenci, kde odpovídal na otázky novinářů. Přepis tiskové konference naleznete v tomto článku.

PRISKE | Úžasné, co jsme dokázali

O zisku doublu po deseti letech
Pro všechny to znamená strašně moc. Myslím si, že jsem o tom hovořil včera na předzápasové tiskové konferenci. Asi se to ani nedá slovy všechno popsat. Hrajeme fotbal, abychom vyhrávali trofeje. Je to těžké, tato pohárová sezona byla velmi náročná a vyhrát v ní dvě trofeje je úžasné.
O dnešním zápase proti   Plzni
Jak jsme očekávali, bylo to těžké utkání. Dnes jsme nastoupili proti dobrému týmu. Těžký soupeř, který využívá hodně osobních soubojů. Sledovali jsme to v průběhu této sezony i v Evropě, s jakými týmy se byla Viktorka schopná poměřovat. Já můžu naše hráče jedině pochválit. Zůstali klidní, koncentrovaní. Pokračovali v tom, co jsme si řekli a vydrželi to po téměř sto minut.
O faktoru štěstí
Myslím si, že to nebylo o štěstí, ale o malých detailech. V některých okamžicích může být štěstí na vaší straně, ale vítězství v poháru jako štěstí neoznačuju. Nečekal bych, že to tak domácí trenér udělá. V některých momentech se prostě zápas rozhodl.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky