Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

InformaceMuži A

Vstupenky na finále poháru

Utkání v Plzni je na programu 22. května

Sdílet

Finálové utkání MOL Cupu je na programu 22. května v Plzni. Oba kluby, Sparta a Viktoria, dostaly od pořadatele stejný počet vstupenek. Jejich prodej začne pro permanentkáře, jež splňují níže popsaná kritéria, v pondělí 13. května ve 12 hodin. Probíhat bude na Ticketportalu pod tímto odkazem.
Naše cesta do finále tohoto ročníku vedla přes Líšeň, Bohemians 1905, Slavii a Opavu. Náš soupeř se mezi dva nejlepší celky probojoval přes Mariánské Lázně, Sigmu Olomouc, Jablonec a Zlín.
Lokace finálového klání je určena pětiletým pohárovým koeficientem, který stanovuje, že klub s nižší bodovou hodnotou bude mít výhodu domácího prostředí.
Pořadatel utkání, Fotbalová asociace České republiky, poskytla oběma týmům stejný počet vstupenek. Pro Spartu i Viktorii je tedy v Doosan Areně shodně vyhrazeno 3 335 míst. Čtyři stovky z nich jsou určeny pro hráče a realizační tým, respektive pro jejich blízké, dalších 330 vstupenek je vyhrazeno pro zaměstnance a partnery klubu. 740 míst pak zaplní členové fanclubů a aktivních fanouškovských skupin.
1 865 vstupenek bude uvolněno do prodeje, který bude v první fázi zpřístupněný pouze majitelům permanentních vstupenek, jež dorazili (nebo přenechali své místo kamarádovi, či jej uvolnili do prodeje) na všechna domácí utkání základní ligové části. V druhé fázi, která bude spuštěna ve středu 15. května, bude prodej zpřístupněný také všem zbylým držitelům permanentní vstupenky.
Vstupenky se budou prodávat přes webový portál ticketportal.cz a to ve dvou cennových kategoriích:
  1. kategorie: 990,- Kč
  2. kategorie: 690,- Kč
Pro zakoupení vstupenky je nutné uvést číslo své sparťanské permanentky, každé číslo umožňuje nákup jedné vstupenky. V jednom nákupu lze využít maximálně dvě čísla permanentek.
Pro sparťany bude vyhrazena celá jižní tribuna a část tribuny východní. Přesněji se jedná o sektory T9-11, U12-13 a V14-16.
Zájemci o vstupenky z řad vozíčkářů, kontaktuje nás prosím na e-mailové adrese: bezbarier@sparta.cz.
S Plzní jsme se v poháru utkali naposledy v ročníku 2019/20, kdy jsme Západočechy porazili na našem stadionu 2:1 a postoupili do finále, kde jsme stejným rozdílem porazili Liberec a na jeho hřišti oslavili náš dosud poslední závěrečný triumf.
V tomto ligovém ročníku jsme se s Plzní střetli dvakrát s bilancí jedné výhry a jedné porážky, kterou budou chtít svěřenci Briana Priskeho odčinit. S Viktorkou se pak utkáme ještě jednou – čtyři dny po finálovém zápasu s ní odehrajeme v epet ARENĚ závěrečný duel sezony.

Další novinky