Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Vstupenky na Liverpool

Informace k prodeji vstupenek na osmifinále EL

Sdílet

Už za deset dní rozehrajeme na Letné osmifinále Evropské ligy. První zápas s Liverpoolem je na programu ve čtvrtek 7. března od 18:45, odvetu odehrajeme na Anfieldu přesně o týden později. V článku najdete informace k prodeji vstupenek na úvodní duel v Praze.
Vstupenky na souboj s aktuálním lídrem Premier League a čerstvým vítězem anglického ligového poháru se budou prodávat ve třech cenových kategoriích. Nejlevnější vstupenky pořídíte za 1100 korun, ty nejdražší za 2300 Kč.
Předprodej pro permanentkáře začne v úterý 27. února ve 12 hodin a skončí ve čtvrtek 29. února v 9:00. Permanentkáři mají na nákup 20% slevu a vstupenku si mohou zakoupit pouze své místo.
Pro členy Sparta Clubu odstartuje předprodej ve čtvrtek 29. února ve 12:00. Přednostního prodeje mohou využít do pátku 1. března do 11:00. Majitelé Sparta Clubu si mohou zakoupit dvě vstupenky, na jednu z nich mají slevu 10 %.
Pokud se vstupenky nevyprodají v předprodeji, půjdou do volného prodeje v pondělí 4. března v poledne. Informace k prodeji vstupenek do Anfieldu pak přineseme v průběhu tohoto týdne.
Vstupenky zakoupíte  ZDE .
Doporučujeme fanouškům, aby si nepořizovali vstupenky mimo oficiální kanály. Může se jednat o podvod, falzifikáty, nebo neoprávněný prodej za neadekvátní cenu, která není stanovena klubem. Vstupenky si kupujte výhradně přes Enigoo, jediný oficiální distribuční kanál ACS.
Je zakázáno vstupenky přeprodávat. Klub nekalý prodej monitoruje a proti takovému prodeji bude podnikat právní kroky. Kupující se zakoupením přes prostředníka či překupníka vystavuje riziku zneplatnění vstupenky.
Jediná oficiální distribuce vstupenek je skrz prodejní kanál Enigoo. Žádná jiná forma prodeje vstupenek není oficiální, klub za ni neručí a potenciální kupec se vystavuje vysokému riziku, že bude podveden.
Důrazně také upozorňujeme, že neexistuje žádná rezervace vstupenek. Na stadion je nutné přijít se vstupenkou, k žádné výměně rezervací za vstupenky přímo na stadionu nedochází.
Fáze prodeje vstupenek na domácí zápas s Liverpoolem
  • Permanentkáři: úterý 27. února 12:00 - čtvrtek 29. února 9:00
  • Sparta Club: čtvrtek 29. února 12:00 - pátek 1. března 11:00
  • Případný volný prodej: pondělí 4. března 12:00

Další novinky