Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

InformaceMuži A

Vstupenky na Rangers a Real Betis

Od pondělí pro permanentkáře, od středy volný prodej

Sdílet

Sparta v pondělí 25. září spustí prodej vstupenek na domácí zápasy proti Rangers a Realu Betis v základní skupině Evropské ligy. Přečtěte si v článku, jak bude prodej probíhat. Vstupenky zakoupíte ZDE.
Předprodej pro permanentkáře začíná v pondělí 25. září ve 12:00 a končí v úterý 26. září v 11:00. Permanentkáři mají na nákup 10% slevu a mohou si zakoupit pouze své místo. Prodej se tedy týká jen těch permanentkářů, kteří si nezakoupili balíček na celou základní skupinu.
Pro členy Sparta Clubu startuje předprodej v úterý 26. září ve 12:00. Přednostního prodeje mohou členové SC využít do středy 27. září do 11:00. Členové Sparta Clubu si mohou zakoupit dvě vstupenky, na jednu z nich mají slevu 5 %.
Do volného prodeje půjdou vstupenky ve středu 27. září ve 12:00. Volný prodej se bude týkat pouze uživatelů, kteří mají vytvořený účet Sparta iD ke dni 21. září 2023.
Vstupenky zakoupíte ZDE.
Máte zdravotní omezení? Kontaktujte nás
Potřebujete-li ke svému pohybu zdravotnickou pomůcku, například berle, kontaktujte nás s dostatečným předstihem na e-mail bezbarier@sparta.cz, abychom pro vás mohli vyčlenit vstupenky do míst, které jsou vyhrazeny pro osoby se sníženou motorikou či jinými zdravotními problémy. Pokud tak neučiníte, vystavujete se riziku, že z důvodu vaši bezpečnosti a bezpečnosti ostatních diváků nebude možný váš přesun na daná místa a nebudete na stadion vpuštěni.

Další novinky