Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyWU-13

WU13: Porážka 1:8 od Slavie

Soupeřky skórovaly z prakticky každé střely

Sdílet

20. 5. 2023, 1. liga mladších žákyň Čechy, fotogalerie
AC Sparta Praha WU13 – SK Slavia Praha WU13 1:8 (0:3)

Sestava: Žilová, Štroblová, Bohatová, Kovářová, Váňová, Urbánková, Martinů, Chmelová, Fischerová, Gablíková, Murgačová K., Smutná, Murgačová S., Ambrušová

Branka: Váňová

V předposledním utkání nadstavby se mladší žákyně utkaly s týmem Slavie. Do utkání vstoupily aktivně, vytvořily si tlak i šance, ale bohužel je nedokázaly proměnit. Udeřil tak soupeř, kdy se po špatně odbráněných standardních situacích dostal do poločasového vedení 0:3.
Ve druhé půli si sparťanky na začátku opět vytvořily tlak a šance, avšak položil je čtvrtý gól a již nedokázaly se zápasem nic udělat. Soupeř dal branku prakticky z každé střely na branku a zaslouženě tak vyhrál.
21. 5. 2023, pražská 1. A třída mladších žáků
TJ Sokol Stodůlky - AC Sparta Praha WU13 5:3 (2:2)
Sestava: Lerchová, Štroblová, Kratochvílová, Urbánková, Martinů, Kašparová, Fischerová,  Ambrušová, Havlíčková, Zdeňková, Svobodová, Murgačová S., Murgačová K.,
Branky: Murgačová K. 2, Murgačová S.
V utkání proti chlapcům ze Stodůlek se děvčata na hřišti místy hledala a místy chyběla větší souhra. I přesto předvedla několik velmi pěkných fotbalových akcí. Výsledek se během utkání střídal a zápasu by spíše k předvedenému výkonu slušela ramíza.

Další novinky