Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyWU-13

WU13: Zápasy s Aritmou a Zákolany

Reportáže z víkendových zápasů

Sdílet

V sobotu 10.2. odehrály mladší žákyně Sparty přípravný zápas s chlapeckým týmem SK Aritma Praha.
Velmi kvalitní soupeř prověřil sparťanky v mnoha aspektech. A ačkoliv vysoko prohrály, rozhodně se za předvedený výkon nemusí stydět. Mladé sparťanky si dokázaly, že dokáží být velmi silné na balónu a dařila se jim hlavně přechodová fáze.
Naopak složité pro ně v určitých pasážích hry bylo nabírání velmi pohyblivých hráčů soupeře a také bránění rohových kopů. Gólově se prosadily Šillová a Hutsuliak.  
SK Aritma Praha – AC Sparta Praha WU13 8:2 (3:1)  
Branky ACS: Šillová, Hutsuliak 
Sestava: Voříšková, Piovarči, Porupková, A. Kurzweilová, N. Kurzweilová, Maxová, Šillová, Řídkosilová, Norková, Kašparová, Hutsuliak, Drtinová 
O den později se v rámci zimní ligy na Meteoru utkaly mladší žákyně se Zákolany.  
Diametrálně odlišný soupeř než v sobotu se prezentoval hlavně nakopávanými balóny na silové a rychlostně velmi dobře vybavené hráčky vepředu. Po dobrém vstupu do zápasu se nepodařilo sparťankám skórovat, naopak to byl soupeř, který se dostal do vedení. Vzápětí dokázala pěknou střelou srovnat Krueger a ta se za krátko prosadila podruhé.  
Sparťankám se dařilo nacházet průnikové přihrávky a dostupovat hráčky Zákolan, ale soupeř byl hlavně v soubojích ve středu pole silovější. Ve druhé půli přišlo několik zkratů v krátkém čase, soupeř třikrát udeřil a stav otočil. 
Zákolany – AC Sparta Praha WU13 5:2 (2:2)  
Branky ACS: Krueger 2 
Sestava: Táborská, Voříšková, Piovarči, Maxová, Šillová, Norková, Kašparová, A. Kurzweilová, Krueger, Machová, Hutsuliak, Chmelová 

Další novinky