Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyWU-15

WU15: Výhra nad chlapci Jižního Města

Za týden již týmu startuje první liga starších žákyň

Sdílet

Poslední víkend před startem jarní části 1. ligy starších žákyň sehrály sparťanky přípravné utkání s chlapci FC Háje Jižní Město, ve kterém zvítězily 3:1.
Komentář trenérů: “Utkání se holkám povedlo a zaslouženě vyhrály. Musíme pochválit nejen nasazení, ale i snahu hrát kombinační fotbal i pod tlakem. Kluci byli zdatným soupeřem hlavně v soubojích, holky se jim ale vyrovnaly.” 
Přípravné utkání, 24. 2. 2024 
FC Háje Jižní Město - AC Sparta Praha 1:3 
Branky ACS: Šumná, Oudránová, Juřeníková 
Sestava: Rajsnerová, Repšová - Lopatová, Šumná, Matoušová, Volhejnová, K. Murgačová, Hotovcová, Oudránová, Drbohlavová, Urbanová, Fischerová, Juřeníková, Sedláčková, Ambrušová, Čuntová, Smutná, Koblihová, Urbánková 
Během zimní přípravy tým ACS WU15 vyhrál druhý ročník zimní ligy v Satalicích – souhrn najdete zde. První jarní ligové utkání sehrají mladé sparťanky na jihu Čech; s Dynamem České Budějovice změří síly v rámci 13. kola v neděli 3. března v českobudějovickém tréninkovém areálu Složiště.  
A ještě zpráva na závěr: v červnu se starší žákyně Sparty představí na turnaji Malmö Trophy, kde v loňském roce vybojovaly bronzové medaile. Švédští organizátoři již zveřejnili přihlášená družstva na letošní ročník, kde opět nebude chybět mezinárodní kvalita – soupeřem sparťanek budou týmy jako Arsenal, Olympique Lyon nebo Sporting Lisabon. 

Další novinky