Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyWU-15

WU15: Výhra v derby

Touha po vítězství byla vidět na celém týmu

Sdílet

Sparťankám do 15 let začala nadstavba 1. ligy starších žákyň. V předehrávaném kole zajížděly na horkou půdu do Edenu, kde je čekalo derby.
Komentář trenéra Karla Truksy: „Sparťanky s touhou odčinit dvě porážky ze základní části si šly od začátku za vítězstvím. Po několika našich nevyužitých šancích se musela ukázat brankářka, když zneškodnila šanci domácích. Po sérii rohů jsme se dočkali vstřelené branky a vyhráli první poločas 1:0. 
Druhý poločas jsme začali opět lépe, bohužel naše šance zůstaly nevyužity i kvůli dobře chytající brankářce Slavie. Ve zbytku zápasu už holky soupeře do šance nepustily, a tak se na konci mohly radovat z vítězství. 
Všechny holky musíme pochválit za snahu hrát kombinační fotbal i v těžkých situacích, touha po vítězství byla vidět na celém týmu. Dnes to byl velmi dobrý týmový výkon, každá z hráček se vydala na maximum.“ 
1. liga starších žákyň Čechy, nadstavba postup, 2. kolo 
SK Slavia Praha – AC Sparta Praha 0:1 (0:1) 
Branka: 40. +1. Oudránová  
Sestava: Rajsnerová, Repšová - Lopatová, Šumná, Matoušová, Třeštiková, Smutná, K. Murgačová, Hotovcová, Oudránová, Drbohlavová, Koblihová, Ambrušová, Volhejnová, Petráková, Fischerová 

Další novinky