Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyWU-18

WU18: Výhry na Dukle a v Hradci

Oba dorostenecké týmy vysoko zvítězily

Sdílet

O víkendu byly v akci oba dorostenecké týmy Sparty. V sobotu béčko vyhrálo nad Duklou 7:0, v neděli A-tým nad Hradcem Králové dokonce 9:0.
V sobotu ve 2. lize dorostenek došlo na malé pražské derby: ve Statenicích se utkaly B-týmy Dukly a Sparty. Sparťanský tým byl tradičně složen i z mladších hráček, zahrály si ročníky 2006, 2007, 2008 a 2010. “Za mě dobrý zápas, starší hráčky měly dobrý přístup a snahu pomáhat mladším. Krásné akce, pěkné góly a věřím, že přínos pro všechny. Soupeř byl spíše silový a naše hráčky fotbalové,” okomentovala duel trenérka Iva Mocová.
2. liga dorostenek Čechy, 2. kolo
FK Dukla Praha B – AC Sparta Praha B 0:7 (0:4)
Branky: Bardová 2, Lesáková, Douderová, Buriánková, Michálková, vlastní
Nominace: Kvízová - Nováková, Urbánková, Slaninová, Lesáková, Bardová, Hájková, Plachá, Douderová, Váňová, Buriánková, Bohatová, Svobodová, Michálková, Havlíčková 
Fotogalerie zde.
V neděli čekal na prvoligový tým výjezd do Hradce. Opět pod taktovkou Ivy Mocové: “První půle špatná, o poločase byl trochu průvan a druhá půle již enormní rozdíl: balon létal z nohy na nohu. Znovu krásné akce a pěkné góly.”  
Po čtyřech odehraných kolech má tým ACS WU18 devět bodů a příští víkend hostí doma Slovan Liberec se stejným bodovým ziskem. 
1. liga dorostenek, 4. kolo
FC Hradec Králové - AC Sparta Praha 0:9 (0:3)
Branky: Trachtová 4, Stibůrková 2, Truksová 2, Balázsová
Sestava: Horešovská - Nováková, Daníčková, Kloudová (46. Strašíková), Stibůrková (69. Douderová), Truksová, Jakubů (44. Trnovcová), Balázsová (69. Buriánková), Krůtová, Lesáková (60. Slaninová), Trachtová 

Další novinky