Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyWU-11

Zápasy ve Slivenci, Bohnicích a turnaj Ministar v Satalicích

Reportáže z akcí dívčích přípravek

Sdílet

Dívčí přípravky mají za sebou nabitý víkend, kdy odehrály mistrovská utkání ve Slivenci, Bohnicích a na závěr také turnaj Ministar v Satalicích.
V pátek 19. 4. se namíchaná družstva hráček kategorií WU11 a WU9 představila v rámci mistrovské utkání soutěže U9 ve Slivenci. Za vydatného deště se nejmenším sparťankám do utkání moc nechtělo a dlouho si zvykaly na mokré hřiště a jinak odskakující míč, takže průběh utkání na obou hřištích byl podobný - největší problém jim dělal návrat do obrany a celkově defenzivní činnosti, špatně dostupovaly soupeře a nechávaly jej snadno zakončovat.
V průběhu utkání se výkon na obou hřištích zlepšoval a zkušenější hráčky dokázaly své šance proměňovat. Celkově se ale utkání nevyvedlo dle představ, pozitivní ale jsou nové bohaté zkušenosti pro hráčky r. 2016, které odehrály jeden z nejtěžších zápasů za svoji dosavadní kariéru.
Fotogalerie zde.
O den později se zbytek hráček kategorie WU11 prezentoval skvělými výkony v Bohnicích. V utkání odehraném na dvou hřištích jsme viděli skvělou hru sparťanek a nebýt nepovedeného závěru utkání, byl by to téměř dokonalý zápas. Děvčata velmi snadno zakládala akce od brankáře, přechodová fáze jim nedělala problém a k vidění byla spousta průnikových přihrávek za obranu. Obecně se našim hráčkám ale nedařilo v zakončení, takže spousta šancí končila bez gólové radosti.
V neděli 21.4. se představily také nejmladší fotbalistky ročníků 2016 a 2017 na prvním turnaji Ministar v jarní části sezony, který se konal na domácím hřišti v Satalicích. Sparťanky odehrály celkem 5 krásných zápasů. Největším trápením bylo bohužel zakončení, se kterým holky bojovaly většinu turnaje. Pořádné střely holky ukázaly až v posledních dvou zápasech.
U holek ovšem bylo vidět mnohem velké zlepšení v bránění, které poslední dva týdny trénovaly. Bohužel naše neúspěšnost v zakončení a v útočení častokrát pramenila ve ztrátu míče a v obdržený gól. I přes problémy v zakončení holky předvedly krásné individuální i týmové akce a rozhodně za kluky nezaostávaly.

Další novinky