Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryMuži ASPARTA iD

Zasloužená výhra

Trenér Sparty Brian Priske na tiskovce po Zápase cti

Sdílet

Trenér Sparty Brian Priske promluvil po Zápase cti s novináři a ohodnotil utkání, ve kterém Sparta zvítězila nad Jabloncem 3:0. Přečtěte si přepis trenérových slov.

TISKOVKA | Brian Priske po výhře nad Jabloncem

Jak byste zhodnotil zápas?
Myslím, že to byla zasloužená výhra. Už po poločase jsme vedli 3:0. Červená karta nám to udělala těžší. V právním poločase jsme byli lepší tým. Byli jsme dominantní, měli dobré šance a dali krásné góly. Měli v první půli šance jen z protiútoku. Ano, pak nám to červená udělala těžší.
Kuchta se prosadil po dvou měsících. Jak důležité je to vzhledem k tomu čtvrtečnímu zápasu?
Jsem dnes s jeho výkonem velmi spokojen. Už jsem na tiskovkách v poslední době říkal, že chci upozornit na jeho výkony. Dnes nám pomáhal s presingem i v defenzivě. Tentokrát dal i gól. Je vždycky dobré, když vaši útočníci dávají góly. V poslední době neměl gól a zasloužil si to. Dneska možná neměl nejlepší zakončení, ale skončilo to v síti. Je to důležité pro jeho sebevědomí. Máme radost, když se naši útočníci prosazují. Ukazují, že jsou týmoví hráči. Je důležité, aby dávali i góly. Jsem za Honzu rád.
Jak je na tom Haraslín? V televizi byly vidět na jeho holeni špunty. Neměl být soupeř vyloučen?
Bylo to ošklivé, velmi ošklivé. Nejsem rozhodčí a nebudu mluvit o tom, jak se měl rozhodnout. Rozhodčí musí tyhle situace hodně zvažovat. Rozhodně to vypadalo jako velmi ošklivý zákrok. Bylo štěstí, že mohl pokračovat v zápase. Věřím, že ho teď kvůli tomu nebudeme postrádat. Otázka je, jak to bude další dny. Bude to pro něj bolestivé. Každopádně to nejsou obrázky, které chceme vidět.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky