Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Společně zvládneme i Suboticu!

Vukadin Vukadinović po zápase v Jablonci

Sdílet

Nastoupit do zápasu v dresu Sparty a po necelých třech minutách vstřelit vítěznou branku. To je zážitek, o kterém se většině z nás možná jen občas zdává. Vukadin Vukadinović si ho ale splnil, když v Jablonci rozhodl o vítězství Sparty 2:1.

VUKADINOVIĆ | Snad jsme si udobřili fanoušky

Jak moc si ceníš vstřelené branky?
Cením si každého gólu, obzvlášť teď ve Spartě. A to dokonce, i když skóruju třeba jenom na tréninku. Jsem rád, že jsem se trefil a hlavně jsem rád, že jsem pomohl týmu. Ten druhý gól nás trochu zklidnil a hráli jsme jinak než předtím.
Jak jsi prožíval dny před zápasem?
Bylo to těžké, jsme si vědomi, že jsme v Srbsku podali velice špatný výkon. Museli jsme si to vyříkat, padlo spoustu slov hned v kabině po zápase a pak i v pátek. To jsme se dozvěděli smutnou zprávu, že trenér Hapal byl odvolaný, což je mi osobně moc líto. To my jsme hráli špatně, a on to odnesl. Bohužel, to je fotbal a musíme jít dál. Ten tým je velice kvalitní a bylo jen potřeba, abychom se semkli. S lepšími hráči, než jsou tady, jsem nikdy netrénoval, jen musíme držet pohromadě.
Bereš tenhle zápas jako vydařenou omluvu fanouškům?
Doufám, že ano, ke konci už nám i hodně fandili. Přišlo jich dost, musíme jim poděkovat, protože jsou pro nás velice důležití. Doufám, že to vítězství je potěšilo a pomůžou nám ve čtvrtek. Já Suboticu znám, to jsou samí mladí kluci. Věřím, že pokud na ně vlítneme a dáme jim rychlý gól, můžeme pak přidat další tři nebo čtyři. Společně s fanoušky do zvládneme.

Další novinky