Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Děkuju fanouškům

Uroš Radaković po utkání se Slováckem

Sdílet

Uroš Radaković nastoupil do utkání se Slováckem jen pár dní poté, co v duelu se Suboticou způsobil rozhodující pokutový kop. V neděli přispěl k výhře 1:0 a po zápase mluvil o podpoře fanoušků i spoluhráčů!

RADAKOVIĆ | Děkuju fanouškům

Jak hodnotíš utkání proti Slovácku?
Byl to těžký zápas, ještě vzhledem ke čtvrtečnímu duelu. Zvládli jsme to, vyhráli jsme a to je nejdůležitější. Tým ukázal charakter, potvrdilo se, že v kabině je dobrá atmosféra a že prožíváme ideální vstup do ligy.
Jak těžké to bylo pro tebe po tom, co se stalo ve čtvrtek?
Byl jsem malinko nervózní, prvních patnáct minut. Pak jsem ale uslyšel, že fanoušci skandují moje jméno, což bylo pro mě něco neuvěřitelného, neskutečně mě to překvapilo. Můžu jim ze srdce poděkovat za to, že mě takhle podpořili, to je neuvěřitelné. Ve Spartě jsme všichni jedna rodina a doufám, že jim na oplátku přineseme v budoucnu hodně radosti.
Jak si prožíval dny po zápasu se Suboticou?
Bylo to opravdu těžké, dva dny jsem nespal. Ale kluci v kabině mě podrželi, taky trenéři a kamarádi. Ozvali se mi i bývalí trenéři, řekli, že musím jít dál. S pomocí rodiny jsem to ustál a potvrdil si, že když je těžko, je rodina vždycky s tebou.
Proti Slovácku rozhodčí zase zkoumali možnou penaltu proti Spartě, nakonec ji neodpískali. Jaks to viděl?
Rozhodčí neřešil tu moji situaci, já se ptal a on mi řekl, že se díval na Frýďasův zákrok. To moje podle mě penalta rozhodně neměla, měl jsem ruku u těla a to se nepíská.
V lize je Sparta stoprocentní. Jste spokojeni se vstupem do ligové sezóny?
Samozřejmě jsme chtěli hrát Evropu, což se nepodařilo. Ale liga začala ideálně a teď budeme mít víc síly a budeme se soustředit jen na ligu a pohár. Věřím, že se dostaneme daleko a vyhrajeme titul!

Další novinky