Ligová fotbalová asociaceChance Liga
AnketyMuži ASPARTA iD

Sparťan zápasu se Slováckem

Vyberte, komu se nejlépe povedlo utkání se Slováckem

Sdílet

Od nové sezóny vám po vítězných zápasech přinášíme možnost zvolit svého Sparťana zápasu! Opět vám nabízíme trojici hráčů, kterým se duel se Slováckem vydařil a na vás už je, abyste vybrali celkového vítěze. Jediné, co k tomu potřebujete, je být registrovaný uživatel našeho webu! Hlasovat můžete do úterního poledne.

A abychom vás motivovali hlasovat - máme pro vás stejně jako v minulých týdnech odměnu. Pokud vítěz této ankety získá alespoň 500 hlasů, opět s ním pro vás natočíme speciální video, ve kterém na sebe prozradí něco, co jste o něm dosud netušili! 

Naším prvním nominovaným je logicky Benjamin Tetteh, který se první trefou ve sparťanském dresu postaral o vítězství. K tomu navíc jako tradičně přidal velmi bojovný a odhodlaný výkon, kterým si pomalu získává srdce sparťanských fanoušků.
Druhým nominovaným fotbalistou je Uroš Radaković. Ten se dokázal oklepat ze své fatální chyby z utkání proti Spartaku Subotica a v neděli podal stejně jako před týdnem v Jablonci spolehlivý a bezchybný výkon.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky