Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

InStat: Kanga proti Slovácku

Výkon Guélora Kangy proti Slovácku v datech

Sdílet

Trenéři ligových celků mají k dispozici podrobná technická data od společnosti InStat, díky kterým mají detailní přehled o výkonu svých svěřenců. Sparta vám nově bude po každém z domácích zápasů poodhalovat čísla některého z hráčů. Po duelu se Slováckem začínáme Guélorem Kangou.

InStat | Kanga proti Slovácku

Jako tradičně vynikal Guélor Kanga v přesnosti přihrávek. Celkově v nich měl úspěšnost 88 procent. Většina Kangových přihrávek mířila dopředu, vysokou úspěšnost měl ale i u přihrávek do stran. Vpravo posílal míče s 92% úspěšností, vlevo byl dokonce při svých přihrávkách bezchybný. Nejčastějším adresátem Kangových přihrávek byl v utkání se Slováckem Srdjan Plavšić.
I v úspěšnosti akcí dosáhl Kanga vysoké hodnoty – 73 procent. Řečí absolutních čísel to znamená, že z 82 akcí, do kterých se pustil, dopadlo 60 úspěšně.
Nakonec se můžeme podívat na zajímavá čísla ohledně soubojů. Kanga podstoupil proti Slovácku 8 útočných soubojů a v šesti případech z nich vyšel jako vítěz. Čtyřikrát se pustil do driblinků a pokaždé byl úspěšný.

Další novinky