Ligová fotbalová asociaceChance Liga
AnketyMuži ASPARTA iD

Sparťan zápasu v Teplicích

Vyberte, komu se nejlépe povedlo utkání 4. kola FORTUNA:LIGY

Sdílet

V této sezóně vám po vítězných zápasech přinášíme možnost zvolit svého Sparťana zápasu! Opět vám nabízíme trojici hráčů, kterým se duel s Teplicemi vydařil a na vás už je, abyste vybrali celkového vítěze. Jediné, co k tomu potřebujete, je být registrovaný uživatel našeho webu! Hlasovat můžete do úterního poledne.

A abychom vás motivovali hlasovat - máme pro vás stejně jako v minulých týdnech odměnu. Pokud vítěz této ankety získá alespoň 500 hlasů, opět s ním pro vás natočíme speciální video, ve kterém na sebe prozradí něco, co jste o něm dosud netušili! 

Naším prvním nominovaným je kapitán a střelec dvou branek Josef Šural. Nejdřív udeřil hlavou už ve druhé minutě a zlomil sparťanské trápení při útočných standardních situacích. V 17. minutě se pak prosadil podruhé a opět to bylo hlavou. Stačí to na to, abyste Josefu Šuralovi dali svůj hlas?
Druhým nominovaným fotbalistou je Nico Stanciu. Ten asistoval u obou Šuralových tref a obzvlášť šajtle před druhým gólem byla hodně povedená. V závěru prvního poločasu navíc skóroval z přímého kopu a dal výsledku definitivní podobu 4:0. Byl Nico Stanciu vaším Sparťanem zápasu?
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky