Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Zkušený tým by to uhrál

Josef Šural hodnotí remízové utkání na hřišti Bohemians

Sdílet

Podruhé v řadě musel Josef Šural odpovídt po utkání na stejnou otázku - jak je možné, že tým, kterému dělá kapitána, nezvládl konec zápasu a přišel o dva body. Po utkání s Příbramí se stejný scénář zopakoval ve vršovickém Ďolíčku.

ŠURAL | Zkušený tým by to vyhrál

Jak hodnotíš zápas?
Je to smutný. Nebyl to dobrý výkon, to tvrdit nebudu. Ale dřeli jsme, makali jsme. Velký tým tohle dohraje na jedna nula. Když už se nám podařilo dát gól, i když jsme měli výrazně míň šancí než před týdnem, měli jsme to zvládnout…
Proč se zápas herně tak lišil od toho minulého? Bylo to hodně soupeřem?
Těžko říct. Hráli úplně jiný fotbal, hodně jednoduchý, samé dlouhé míče. Určitě lépe bránili ve vápně, tam nás nepouštěli do zakončení.
Co ukazuje o koncentraci týmu, že ve dvou zápasech takhle v závěru inkasuje?
Nevím, jestli je to koncentrací. Ale jak říkám, zkušený tým tohle musí dohrát, je jedno, proti komu to je. Měli jsme mnohem víc držet míč na jejich polovině, my jsme nic neudrželi a snadno jsme ztráceli balóny. Před gólem jsme mohli několikrát odkopnout, ale pořád jsme to pinkali okolo vápna, pořád se tam míč vracel.
Každá ztráta bodů mrzí, ale dvě selhání v závěru musejí být obzvlášť bolestivá, že?
Cítím se hrozně, to je jasné. Byly to ale odlišné zápasy, ten minulý jsme měli vyhrát, to jsme si pokazili neproměňováním a hrubkou v závěru. Po tomhle zápase mě ale mrzí, že jsme to prostě nedohráli jako velký tým. Měli jsme to dohrát s nulou vzadu.
1 / 65

Další novinky