Ligová fotbalová asociaceChance Liga
AnketyMuži ASPARTA iD

Sparťan zápasu s Duklou

Vyberte, komu se nejlépe povedlo utkání 7. kola FORTUNA:LIGY

Sdílet

V této sezóně vám po vítězných zápasech přinášíme možnost zvolit svého Sparťana zápasu! Opět vám nabízíme trojici hráčů, kterým se duel s Duklou vydařil a na vás už je, abyste vybrali celkového vítěze. Jediné, co k tomu potřebujete, je být registrovaný uživatel našeho webu! Hlasovat můžete do úterního poledne.

A abychom vás motivovali hlasovat - máme pro vás stejně jako v minulých týdnech odměnu. Pokud vítěz této ankety získá alespoň 500 hlasů, opět s ním pro vás natočíme speciální video, ve kterém na sebe prozradí něco, co jste o něm dosud netušili! 

Naším prvním nominovaným je Alex Chipciu. Ke spolehlivému výkonu v defenzivě přidal i vytrvalou práci směrem dopředu. Často spolupracoval s Nicem Stanciem, do pokutového území posílal nebezpečné centry a nakonec se, poměrně šťastným způsobem, stal asistentem u úvodní trefy Benjamina Tetteha.
Dalším, pro koho můžete hlasovat, je stoper Semih Kaya. Ten svým jistým výkonem dozadu a přesnou rozehrávkou přispěl k tomu, že Sparta soupeře nepustila do žádné výraznější příležitosti. Na hřišti budil dojem hráče s velkým přehledem. Stačí to na váš hlas?
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky