Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-19

Fantastický týmový výkon

Trenér Erich Brabec po výhře devatenáctky nad Mladou Boleslaví

Sdílet

V loňské sezóně devatenáctka dvakrát s Mladou Boleslaví ztratila. V sobotu však sparťané jednoznačně zvítězili 4:0 a připsali si důležité tři body do tabulky. Utkání okomentoval trenér Erich Brabec.
Jak moc pomohla týmu branka již ve druhé minutě?
Někdy se stane, že to týmu uškodí, vstřelit branku takhle brzy. Nám to ale velmi pomohlo. Myslím, že jsme do utkání vstoupili velmi dobře. Již před gólem jsme měli výbornou akci z levé strany. Naše branka padla sice se štěstím, ale i takové góly padají. Myslím, že jsme byli během zápasu lepším týmem, vypracovali si přibližně deset brankových příležitostí a vstřelili čtyři branky. Soupeř měl také šance, ale neproměnil je. Zasloužené vítězství a kluci předvedli fantastický týmový výkon a myslím, že odehráli jeden z nejlepších zápasů za poslední měsíce.
Po první půli to bylo již 3:0, mohli si hráči dovolit kontrolovat hru po pauze?
Snažili se o to. Nicméně jsme si v kabině řekli, že nechce ani jednou inkasovat a útočit. Vytvořili si další příležitostí a jen kvůli vlastní zbrklosti jsme nepřidali další branky.
Sharani Zuberu nastupuje pravidelně, jak za U19 tak i za U21. Zlepšují se jeho výkony?
Ano jde nahoru. Bohužel zítra odlétá domů kvůli vízům, ale my doufáme, že se co nejdříve vrátí a bude k dispozici, jak nám, tak juniorce. Naváže na své dobré výkony a rozvine svůj velký potenciál.

Další novinky