Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Věřím, že mám na základní sestavu

Martin Hašek po utkání s Budějovicemi

Sdílet

Martin Hašek se poprvé po svém návratu na Spartu představil fanouškům. V prvním poločase utkání proti Českým Budějovim odvedl povedený výkon a po utkání mluvil mimo jiné o svých šancí na prosazení se do základní sestavy.
Jaké jsou tvoje dojmy z prvního zápasu za Spartu?
Dojmy převážně pozitivní, první poločas jsme vyhráli 2:0, celý zápas 3:1. Hrálo se mi dobře, mělo to docela úroveň.
Jak se ti spolupracovalo s Nicem Stanciem?
Nejen Nico Stanciu ale i všichni ostatní spoluhráči mají velkou kvalitu. V tomhle směru se mi s nimi spolupracovalo dobře. S Nicem jsme si na hřišti byli blízko, byli jsme domluveni, že se případně budeme prohazovat. Takže s tím jsem spokojený.
Byl jste na první zápas hodně natěšený?
Já se těším na každý trénink a na každý den. Na zápas jsem se taky těšil, ale zas nic šíleného, přáteláky jsem za A tým Sparty hrával už dřív. Takže já se hlavně těším na mistrovské zápasy.
Co počasí?
Já jsem původem z Liberce, takže jsem na sníh zvyklý. Byl jsem ale samozřejmě rád, že jsem hrál v prvním poločase, kdy ještě nepadalo. V tom sněhu se tak ideálně nehraje.
Jak moc si věříš, že se v konkurenci ve Spartě prosadíš?
Těžko předjímat. Já se budu snažit udělat pro to všechno, jestli se mi to povede anebo ne, to už je věc druhá. Co víc pro to můžu udělat, než každý den pracovat naplno, aby se to povedlo.
Cítíš už teď velký posun v hráčské konkurenci oproti Bohemce
Když jsem přicházel do Bohemky, byl jsem v podobné situaci. Byl jsem tam na testy jako neznámý hráč z Vlašimi, takže začátky byly stejné. Vždycky jsem věřil ve svoje schopnosti, že jsem kvalitní hráč a je tomu tak i teď. Věřím, že mám kvalitu na to, abych se vešel do základní sestavy.

Další novinky