Ligová fotbalová asociaceChance Liga
AnketyMuži ASPARTA iD

Sparťan zápasu proti Baníku

Vyberte, komu se nejlépe povedlo utkání 22. kola FORTUNA:LIGY

Sdílet

I další jarní utkání skončilo pro Spartu vítězně, a tak vám opět nabízíme možnost, vybrat svého Sparťana zápasu! Je na vás, abyste z trojice hráčů vybrali toho, kterému se podle vás duel s Baníkem nejvíce povedl. Jediné, co k tomu potřebujete, je být registrovaný uživatel našeho webu! Hlasovat můžete do úterních 12:00.
Prvním, komu můžete dát svůj hlas, je Adam Hložek. Šestnáctiletý ofenzivní fotbalista měl před sebou velké soustu v podobě bojovného a tvrdého Baníku, celý duel ale zvládl s velkým přehledem. Výborný první dotek, rychlý pohyb s míčem i odvaha chodit do soubojů jeden na jednoho - to všechno dělalo hostům na Letné po celou dobu Hložkova pobytu na hřišti problémy. Adam svůj výkon mohl završit brankou, svoje zakončení uvnitř vápna ale nenasměřoval na branku. Přesto - bude právě on vaším Sparťanem zápasu?
Druhou možností je Bořek Dočkal. V Generali Areně v neděli nastoupil na den přesně po dvou letech od svého odchodu do Číny a fanoušky rozhodně nezklamal. Přesto, že od listopadu nehrál soutěžní utkání, patřil k hráčům s nejvíce naběhanými metry. K tomu navíc přidal i fotbalovost, velký přehled ve hře a asistenci u vítězné trefy Václava Drchala. Nadchl vás Bořkův návrat na Spartu? Dejte mu svůj hlas!
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky