Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Varování: I v Liberci jsme v podmínce

Pokračuje dvouměsíční podmínka při venkovních zápasech

Sdílet

Všem fanouškům, kteří se chystají Spartu osobně podpořit při utkání v Liberci, připomínáme, že náš klub je po posledním podzimním venkovním duelu v Příbrami v podmínce. Všechny fanoušky žádáme, aby se v prostorách celého stadionu chovali v souladu s návštěvním řádem.
Podle původního rozhodnutí měli mít sparťanští fanoušci uzavřený sektor v průběhu prvního jarního venkovního utkání na Dukle, a to kvůli nevhodnému chování při posledním utkání podzimní části ligy na hřišti FK Příbram. Disciplinární komise LFA v této souvislosti také vyměřila Spartě vysokou pokutu 200 tisíc Kč.
Peněžitý trest zůstal i nadále v platnosti, sparťanský sektor byl ale na Dukle bude otevřen. S touto změnou rozhodnutí ovšem DK LFA zároveň stanovila Spartě zkušební dobu na dva měsíce. Pokud by v jejím průběhu došlo k dalším nepřístojnostem, pro klub to bude znamenat zvýšení sankcí. Tato podmínečná doba tedy trvá i při utkání v Liberci, proto vás prosíme, abyste se po celou dobu pobytu na stadionu chovali v souladu s jeho návštěvním řádem.
Návštěvní řád stadionu U Nisy můžete prostudovat ZDE!

Další novinky