Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Plzeň už je minulost, jdeme dál

Matěj Pulkrab po utkání s Plzní

Sdílet

Matěj Pulkrab přišel na hřiště proti Plzni na závěr, aby svými čerstvými silami pomohl k udržení vítězství a ideálně i proto, aby ještě nějakou branku přidal. To se u povedlo v poslední minutě, kdy do odkryté brány dorazil střelu Karlssona a pečetil skóre na 4:0!

PUKRAB | Cenný gól

Do zápasu si přicházel jako střídající hráč. S jakými pokyny?
Jako vždycky, chtěl jsem dát gól. A hlavně šlo o to pomoct klukům, kteří tam byli celí zápas, abychom to dotáhli do vítězného konce. 
Je to největší euforie, kterou jsi ve Spartě zažil?
Určitě to řadím k těm největším zážitkům. Pár takových velkých zápasů už bylo, ale rozhodně to řadím k těm největším. Každá taková radost je super!
Co rozhodlo o takhle dominantním vítězství?
Hráli jsme prostě dobře, přesně tak, jak jsme chtěli. Nahoře jsme měli kreativní hráče, kteří zahráli výborně. Je důležité, že jsme to dokázali prodat v takhle velkém zápase.
Jak důležité je tohle vítězství směrem k dalšímu průběhu jara?
Tenhle tým by měl zvládat každé utkání. Duel s Plzní už je za námi, můžeme si ho užívat, ale už je to minulost. Nesmíme ztrácet body v žádných utkáních. To, že se nám na jaře daří, je super a musíme tak pokračovat dál.
Ty si neprožil ideální začátek jara, tak jak zásadní je pro tebe vstřelená branka?
To je samozřejmě taky super, i když to bylo v poslední minutě na 4:0. Je nás tady hodně útočníků, takže je to pro mě super povzbuzení. Uvidíme, jestli to nějak zamotá hlavu trenérovi.

Další novinky