Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-16

Vítězství na Admiře!

Nejmladší dorostenecká kategorie si poradila s Admirou Praha!

Sdílet

Svěřenci trenéra Jakuba Hovorky zdárně zvládli zápas proti Admiře Praha! Sparťané se rychle ujali vedení, nicméně Admira na jejich brzký gól dokázala zareagovat a srovnala skóre! Naši chlapci se ale poté opět ujali vedení a zápas dotáhli do vítězného konce!
Vstup do utkání byl ze strany našich chlapců naprosto snový. Již v 5. minutě se po přihrávce Štěpána dostal míč ke Škodovi, který neměl sebemenší problém s prostřelením domácího brankáře. Sparta se tak již ze začátku utkání dostala do jednobrankového vedení! 
Ve 22. minutě však na vedoucí branku našeho celku nalezla Admira odpověď. Na přesnou střelu Mráze sparťanský gólman Tůma nedosáhl a bylo vyrovnáno.
Stav 1:1 ale nevydržel dlouho! Již ve 36. minutě si vzal míč Kaštánek a skvělou přihrávkou nalezl osamoceného Lehockého, který vstřelil druhý gól našeho celku! Skóre následně do poločasu již nezměnilo, a tak svěřenci trenéra Jakuba Hovorky odcházeli o poločase do šaten s jednobrankovým vedením na své straně. 
Do druhé části duelu naši chlapci vkročili stejně, jako do prvního! Hned po dvou minutách se totiž k míči dostal Walter, který nalezl skvělou přihrávkou Štěpána. Ten zachoval klidnou hlavu a navýšil sparťanské vedení o další branku! 
V dalším průběhu utkání měli naši chlapci výraznou uzemní převahu, nicméně své nadějné akce nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. Sparta tak v dalším mistrovském utkání porazila Admiru, na jejím hřišti, o dvě branky!
FK Admira Praha - AC Sparta Praha 1:3 (1:2)
Branky: 22. Mráz - 5. Škoda, 36. Lehocký, 47. Štěpán
Sestava FK Admira Praha: Šnajdr - Ridval (59. Láznička), Šreil (82. Másílko), Oředníček (90. Koděra), Böhm, Fousek, Nápravník, Novák (59. Vondrouš), Mráz, Veselý, Kalvas (85. Vykydal)
Sestava AC Sparta Praha: Tůma - Hodouš, Vydra, Stárek, Konopásek, Lehocký, Škoda, Kaštánek (72. Ulrich), Nguyen (57. Razetto), Štěpán (61. Gornický), Walter
Zápas zhodnotil hlavné trenér kategorie U16, Jakub Hovorka: „Hodnocení bych rozdělil na dvě části. První poločas snesl náš výkon náročnější měřítko a hra měla parametry. Ve druhém jsme již s nasazením hráčů nebyli spokojeni! I přes územní převahu našeho týmu a velký počet brankových příležitostí po celé utkání, jsme se nedokázali střelecky prosadit."

Další novinky