Ligová fotbalová asociaceChance Liga
InformaceMuži A

Organizační info před Olomoucí a předprodej do Boleslavi

Informace pro fanoušky na zápas s Olomoucí a prodej vstupenek na příští ligové kolo v Boleslavi

Sdílet

V sobotu nás čeká druhé domácí ligové utkání v řadě. Přivítáme olomouckou Sigmu a před zápasem si rovnou můžete koupit vstupenku na příští ligové kolo, které odehrajeme v Mladé Boleslavi.
Parkovat můžete na Letenské pláni, podzemní garáže nebudou v sobotu pro fanoušky otevřeny.
Zákaznické centrum na Letné bude otevřeno tradičně dvě hodiny před výkopem a samotný stadion se otevírá hodinu před úvodním hvizdem, tedy v 16:30.
Vstupenky jsou tradičně na Ticketportalu, případně je bude možné nakoupit v den zápasu na pokladnách stadionu, které otevírají ve 14:30.
Utkání s Olomoucí bude věnováno Víkendu otců. Každý dětský návštěvník může přinést do Dětské zóny obrázek s tématem „rodina na fotbale“, za který obdrží malý dárek. Vylosované páry otců se synem se mohou zúčastnit poločasové soutěže a speciální bude i sobotní vydání magazínu Sparta do toho!, kde bude několik stran věnováno vztahu otců se syny.
Ještě jedno důležité upozornění. Pokud bude v ochozech pro fanoušky ACS iniciována jakákoli pyrotechnika, následující domácí utkání uzavře disciplinární komise kotel ACS.
  • Zápas: AC Sparta Praha – SK Sigma Olomouc
  • Datum: 16.3.2019
  • Soutěž: FORTUNA:LIGA, 25. kolo
  • Výkop: 17:30
  • Stadion: Generali Arena  
  • Rozhodčí: Petr Ardeleanu - Jiří Moláček, Miroslav Fišer
  • Přímý přenos: O2 TV Sport
  • Kurzy Tipsport: 1,40 - 4,89 - 8,35  (další sázkové příležitosti k zápasu najdete ZDE)

PŘEDPRODEJ DO MLADÉ BOLESLAVI

V dalším ligovém kole se v sobotu 30. března představíme od 15:00 na Městském stadionu v Mladé Boleslavi. Celkem je pro naše fanoušky vyhrazeno 596 vstupenek za cenu 200Kč.
Předprodej vstupenek začíná na pokladně č. 1 před sobotním zápasem se Sigmou Olomouc. Přednost mají majitelé permanentek a členové Sparta Clubu. Na jednu kartu si můžete zakoupit 2 vstupenky. Pokud se vstupenky nevyprodají v sobotu, budou k dispozici ve volném prodeji na Zákaznickém centru v jeho běžné otevírací době. Poslední den prodeje zde bude ve čtvrtek 28. března.
Platba je možná pouze v hotovosti!

Další novinky