Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

ReportážeU-14

U14 slaví vítězství nad Bohemians 1905

U14 přehrála Bohemians 1905 3:0

Sdílet

V sobotu se naše U14 utkala s pražským soupeřem z Ďolíčku. Bohemians v minulém kole porazili třetí Plzeň 1:0 a na jaře zatím neztratili ani bod. Sparta v posledních třech utkáních neobdržela ani jednu branku!
Hned od začátku to byl těžký boj. Bohemka na jaře předvádí kvalitní hru, ale naši kluci se s ní dokázali vyrovnat a dostávat se více do zakončení. Krásnou střelou nás poslal do vedení Matouš Krulich. V dalších minutách jsme byli aktivnějším týmem a na rozdíl dvou branek jsme odskočili těsně před poločasovou přestávkou. Trefil se Roman Horák. Do druhého poločasu jsme šli za stavu 2:0 a kluci byli dále aktivní. Ve 43. minutě výsledek pojistil Martin Cettl. Ke konci utkání jsme se dostávali do dalších šancí, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit, a tak zápas skončil výsledkem 3:0.
Hodnocení hlavního trenéra Martina Kumšty: " Zápasy s Bohemians mají vždycky náboj. Je to stylem hry, kdy soupeř bojuje o každý míč, jde do každého souboje a nechá na hřišti vše. Nyní to bylo umocněno tím, že Bohemians na jaře neztratili ani bod."
"Zápas jsme zvládli jak výsledkově, tak hlavně herně. Kluci byli aktivní po celé utkání. Vyhrávali jsme osobní souboje a měli zajímavé přechody do útoku. Z mnoha šancí jsme proměnili tři. Finální fáze a zakončení je to, kde máme stále velké rezervy."
1 / 52
AC Sparta Praha U14 – Bohemians Praha 1905 U14 3:0 (2:0)
Branky: 11. Ingardia, 30. Horák, 43. Cettl. Rozhodčí: Švagr – Kabourek, Kabourek. Počet Diváků: 40.
Sestava ACS: Kerbach, Říha, Váňa, Piralic (36. Rebibo), Novák, Ingardia (36. Cettl), Vitarigov, Slanina (50. Divš), Vaněk, Horák (50. Rožánek), Krulich.
Sestava Bohemians 1905: Vácha, Boháč, Bárta, Hrabák (K) (36. Koval), Kulíšek (48. Mikuda), Veselý, Vokrouhlík, Fišer (33. Koudelka), Studeňak, Hausman, Ondroušek.
Další zápas se hraje na půdě Meteoru Praha, který se nachází na dně tabulky. Přijďte Spartu podpořit v neděli 7.4.

Další novinky