Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-15

U15 slaví vítězství nad Bohemians 1905

U15 porazila Bohemians 1905 2:0

Sdílet

V prvním kole nás kluci z Bohemky o branku porazili. Dnes mohla Sparta prohru odčinit a udržet se na prvním místě tabulky.
Od úvodního hvizdu se hrál líbivý fotbal se spoustou zakončení na obou stranách. S většinou střel si poradili brankáři obou celků, další se k brance nedostaly, nebo skončily mimo. Na první branku si ale diváci museli počkat do poločasu druhého. Kvalita výkonu soupeře postupem času klesala a Sparta se dostávala do hry daleko více. Nervozita z nerozhodného výsledku ale byla na naší hře znát. V zakončení chyběla přesnost a razance. První branka přišla až po pěkné akci zakončené Tomášem Krejčím v 57. minutě. Vzápětí přišla uklidňující branka, kterou vstřelil Enes Osmani a stanovil tak konečné skóre.
Hodnocení hlavního trenéra Michala Vychodila: „Do přestávky se hrála poměrně vyrovnaná partie, ve které se oba týmy dostávaly do nebezpečných situací. Více jich asi bylo na naší straně, ale nikdo si nedokázal poradit s takovou kvalitou, aby se měnilo skóre. Druhá část již byla v naší režii a herně jsme dominovali. Pod tlakem nerozhodného stavu se ale nedařilo dotáhnout nějakou akci do zdárného konce a vysvobozením se staly až dvě rychlé branky téměř po hodině hry.“
AC Sparta Praha – Bohemians 1905 2:0 (0:0)
Branky: 57. Krejčí, 60. Osmani. Rozhodčí: Švagr – Kabourek, Kabourek. Počet diváků: 40.
Sparta: Chloupek, Jandovský (36. Rott), Penxa (36. Krejčí), Čihák (36. Boček), Soukup, Vais (36. Sova), Hruška, Lukášek, Staroščák, Osmani, Ševínský (K).
Bohemians 1905: Sedlmajer, Sobotka, Středa, Haushofer (68. Liška), Burda (58. Krstevski), Skořepa (K)(46. Tran), Koutecký, Pomahač (54. Bělaška), Michálek, Drul (46. Vondra, 65. Ostapjuk), Moravec.
Další zápas se hraje na půdě Meteoru Praha v neděli 7.4.

Další novinky