Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Aukce dresů ze zápasu s Baníkem

Vydražte si dres a pomozte rodině Josefa Šurala

Sdílet

Ve středu v 8:00 startuje na serveru sportovniaukce.cz dražba dresů s jmenovkou Josefa Šurala a číslem 23, ve kterých nastupoval sparťanský tým k sobotnímu zápasu proti Baníku. Každý z dresů je podepsaný všemi členy kádru A týmu Sparty i sportovním ředitelem Tomášem Rosickým. Veškerý výtěžek dražby půjde pozůstalým našeho bývalého kapitána. Dražba dresů potrvá do 18:00 pondělí 13. května.
K účasti v dražbě potřebujete být registrovaným uživatelem na serveru sportovniaukce.cz. Počáteční cena každého z dresů je stanovena na 2 300 Kč, přihazovat můžete minimálně 500 korun, maximálně pak 10 tisíc. Pokud byste chtěli přehodit svou vlastní nabídku, která je zároveň v tu chvíli nejvyšší (a tím přispět rodině Josefa Šurala vyšší částkou), můžete tak učinit.
Do dražby jde celkem osm dresů, ve kterých hráči v sobotu nastupovali. Jeden si na památku na svého bývalého spoluhráče ponechá sparťanská kabina. Ten hráči z dražby vykoupili částkou ve výši 100 tisíc korun, kteoru vybrali mezi sebou a které poputuje manželce Josefa Šurala. Další dva dresy si pak za mimořádné obnosy zakoupili naši dva kluboví partneři. I tato částka poputuje na pomoc rodině
Každý dres má své identifikační číslo, tak abyste věděli, který hráč ho měl při sobotním nástupu na sobě. Vybírat můžete z následujícího seznamu dresů, podepsaných celým A týmem Sparty a Tomášem Rosickým:
4 - Costa, 5 - Karlsson, 6 - Frýdek, 7 - Sáček, 8 - Radaković, 9 - Drchal, 10 - Hanousek, 11 - Hložek.
Všem, kteří se zapojí do dražby a pomůžou pozůstalým po Josefu Šuralovi, upřímně děkujeme!

Další novinky