Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Pulkrab po operaci

Zdravotní problémy má od utkání v Liberci i Václav Drchal, zvažuje se další postup

Sdílet

Matěj Pulkrab se v pátek podrobil v Nemocnici Na Františku operaci Achillovy šlachy. Očekávaná doba jeho návratu do zápasového režimu je momentálně stanovena na čtyři měsíce, nicméně může se měnit v závislosti na úspěšnosti rehabilitace.
Zdravotní potíže má od utkání proti Slovanu Liberec, ve kterém si tým kouče Michala Horňáka zajistil definitivní třetí místo v tabulce, i další útočník Václav Drchal. Ten byl ze zdravotních důvodů mimo tým už ve středečním zápase v Plzni a s jistotou nezasáhne do hry ve zbytku probíhající sezony.
Zdravotní tým momentálně v případě léčby Drchalova poraněného kolene zvažuje další postup, k operačnímu výkonu však prozatím nedošlo, talentovaný útočník projde ještě dalším kontrolním vyšetřením.
„Víme, že Vašek i Matěj mají velkou vůli Spartě v budoucnu hodně pomoct. A my jim v návratu na hřiště pomůžeme,“ podporuje zraněnou dvojici útočníků sportovní ředitel ACS Tomáš Rosický.
Kluci, držíme Vám palce!
Zdravotní důvody tedy nepustí do hry: Ben Chaim, Kadlec, Dočkal, Panák, Costa, Pulkrab, Drchal.
Sparta proti Jablonci nastoupí v této sestavě: Heča - Zahustel, Radaković, Štetina, Hanousek - Karlsson, Kanga, Hašek, Frýdek, Hložek - Tetteh.

Další novinky