Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Od začátku nám to nešlo

Michal Sáček po Slovácku

Sdílet

Sparta nezvládla vstup do nové sezony a prohrála doma se Slováckem. Celý zápas odehrál Michal Sáček, první poločas ve středu hřiště, druhý pak na pozici pravého beka. I když ve druhé půli trefil tyč, změnu skore neobstaral a po zápase byl zklamaný.

SÁČEK | Od začátku nám to nešlo

Co k prvnímu zápasu nové sezony říct?
Těžko něco po takovém zápase říkat. Chtěli jsme do sezony vstoupit vítězně, chtěli jsme divákům ukázat „novou Spartu“. Místo toho jsme prohráli doma 0:2 se Slováckem. Nezbývá, než se rychle poučit a proti Jablonci podat jiný a lepší výkon. Musíme bezpodmínečně vyhrát.
Kde vidíš příčiny porážky?
Hlavně v prvním poločase jsme dvakrát ztratili míč ve středu hřiště, jednou já a jednou Kaku, dvakrát z toho byly góly. Pak už se to těžko dohánělo. Slovácko zalezlo, my měli dva útočníky a chtěli jsme posílat centry. Něco jsme tam měli, ale bylo toho strašně málo.
Říkáš „poučit se z toho“. V čem konkrétně se můžeme poučit?
Chtěli jsme dominovat, to se nám hned od začátku nedařilo. Slovácko nás dostalo pod tlak několika standardními situacemi a my se dostali do zápasu moc pozdě. Ve druhé půli už Slovácko bránilo v deseti a bohužel jsme si toho vytvořili strašně málo.
Ty jsi nějaké šance měl. Co chybělo, abys pohnul se skóre?
Je to škoda, chyběl kousek. Třeba bychom to nějak zachránili. Nepadlo to tam, už s tím nic neuděláme.
Co vzkázat fanouškům? Přišlo jich dneska spoustu, byli natěšení a místo vítězství nemáme ani bod...
Děkujeme jim, přišlo jich hodně. Neodvděčovali jsme se jim tak, jak jsme chtěli a příště chceme rozhodně podat jiný výkon.

Další novinky