Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Přepnout hlavu na ligu

Jiří Saňák, Ladislav Krejčí a Michal Trávník před Boleslaví

Sdílet

Spartu čeká v neděli druhé venkovní utkání nové sezony, od 19 hodin se představíme na trávníku Mladé Boleslavi. Emoce ze čtvrtečního duelu s Trabzonsporem v hráčích ještě přetrvávají, ale jejich hlavním úkolem je teď udržet klidnou hlavu a koncentrovat se na důležitý ligový zápas.
„Ráno jsme si ten zápas s Turky ještě rozebrali a pak už se trénink plně soustředil na Boleslav. Je to důležité utkání, musíme se na něj dobře připravit. Chceme rozhodně předvést znovu kvalitní výkon a vyhrát,“ říká před utkáním v Boleslavi Ladislav Krejčí.
Mladý záložník se překvapivě rychle usadil v základní sestavě, kde podává stabilní výkony: „Jsme z toho nadšený, jsem strašně rád, že jsem dostal takovou šanci a že jsem ji využil. Teď musím dělat všechno pro to, abych se v sestavě udržel.“
„Nebude snadné se přepnout na ligu, ale jsme profesionálové, takže víme, že je potřeba rychle zregenerovat a už přemýšlet nad nedělí. Ve čtvrtek to bylo zklamání, ale teď vnímáme už jenom Boleslav,“ říká před dalším ligovým kolem Michal Trávník.
„Boleslav není můj oblíbený zápas, nemám na zápasy tam příliš dobré vzpomínky. Hlavně na jejich hřišti jsou to těžké zápasy. Věřím, že se to změní a zvládneme to,“ doufá Trávník.
Ve vítězství věří i asistent trenéra Jiří Saňák, který dobře ví, kde je v kádru Středočechů největší kvalita: „Znám Boleslav, dlouho jsem tam působil. Přivádějí kvalitní hráče a jejich útočný fotbal je nepříjemný pro každého. V útočné fázi mají kvalitu,“ uzavírá Jiří Saňák.

Další novinky