Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Boleslav trestala naši nekoncentrovanost

Dávid Hancko po zápase v Mladé Boleslavi

Sdílet

Dávid Hancko nastoupil v Mladé Boleslavi do svého prvního ligového zápasu ve Spartě a rovnou se dokázal i prosadit i střelecky. Jeho branka ani další dva góly nám ale nepomohly, z Boleslavi jedem po prohře 3:4 bez bodu.

HANCKO | Boleslav trestala naši nekoncentrovanost

Jak hodnotíš zápas v Mladé Boleslavi?
V první řadě nás mrzí, že jsme tu nedokázali zvítězit a získat tři body. Za to se musíme omluvit fanouškům. Ale viděl jsem v mužstvě velkou kvalitu, třikrát jsme dotáhli nepříznivý výsledek. Ale nakonec je z toho porážka. Pevně věřím, že se to časem odrazí i do výsledků.
Stála za inkasovanými góly nekoncentrovanost?
Je to možné, že po vyrovnání jsme byli nekoncentrovaní a tak kvalitní mužstvo jako Boleslav to dokázalo potrestat. Na tom musíme jednoznačně pracovat.
V čem byla Boleslav kvalitnější?
Už před zápasem jsme si říkali, že jsou nebezpeční v tom, že si umí připravit presing a po naší ztrátě umí rychle hrát za obranu a jít do protiútoku. Bohužel, přesně z toho nám dávali góly. Musíme si to vyhodnotit a pak se soustředit na čtvrtek.
Nastoupil jsi poprvé v základní sestavě. Jak jsi byl s mužstvem sehraný?
V první řadě chci poděkovat trenérovi, že tak rychle jsem v tak velkém klubu jako je Sparta dostal šanci v základu. Snažil jsem se odevzdat maximum, ale určitě tam jsou ještě rezervy v souhře i mojí hře. Musím na tom pracovat. Jsem vděčný za těch devadesát minut a budu pracovat ještě víc.
Začínáme dávat góly ze standardek. Jsme už v tomhle směru nebezpeční?
Costík dal dva góly ze standardky, dnes přišly další trefy. Je to důležité, dá se od toho odrazit. Ale důležitější bude, když ty góly rozhodnou o zisku bodů. Je to pozitivní signál, ale bez bodů to nemá moc efekt.
1 / 76

Další novinky