Ligová fotbalová asociaceChance Liga
InformaceMuži A

Návštěvnické info na Slavii

V neděli od šesti!

Sdílet

Spartu v neděli čeká utkání desátého kola FORTUNA:LIGY proti Slavii. Chystáte se nás při 294. derby podpořit přímo na stadionu? Pročtěte si návštěvnické informace k zápasu!
Parkovat můžete na Letenské pláni, podzemní garáže nebudou v neděli pro fanoušky otevřeny.
Zákaznické centrum na Letné bude otevřeno tradičně dvě hodiny před výkopem a samotný stadion se otevírá hodinu a půl před úvodním hvizdem, tedy v 16:30.
Zápas je kompletně vyprodaný!
Upozorňujeme fanoušky, že v den zápasu není možné zakoupit celosezonní permanentky!
Na zápas se Slavií platí podmínka od DK LFA. Pokud by ze strany našich fanoušků došlo k použití dělbuchů nebo masivnímu odpálení pyrotechniky, budeme muset odehrát jedno domácí utkání bez našich fanoušků v kotli!
Připomínáme, že na stadiou je možné za občerstvení platit bezkontaktními kartami!
Poločasová soutěž
I v této sezoně můžete v poločasové soutěži Tipsport vyhrát nový iPhone! Přijďte proto včas, abyste si před utkáním chytili Tipsport balíček s pozvánkou do soutěže!
Předprodej do Plzně! 
V 11. kole FORTUNA:LIGY se Sparta představí na hřišti Viktorie Plzeň. Celkem jsme dostali k dispozici pro naše fanoušky 627 vstupenek do sektoru hostů. Předprodej vstupenek začne v neděli 22. září v rámci domácího utkání proti SK Slavia Praha. Cena vstupenky je 350,-Kč a pro všechny fáze platí, že nákup je možný pouze v hotovosti!
Fáze č.1
V neděli 22.9. od 15:00 na pokladně č.1 v Generali Areně - tato vlna je určena pro permanentkáře a členy Sparta Clubu. Každá karta má nárok na nákup jedné vstupenky. Pokladna otevírá tři hodiny před výkopem derby, tedy v 15:00!
Fáze č.2
V případě, že se vstupenky nevyprodají v 1. fázi, bude po skončení zápasu se Slávií probíhat volný prodej ve formátu 1 osoba = 2 vstupenky.
Fáze č.3
V případě, že ani ve druhé fázi se vstupenky nevyprodají, budou k dispozici v následujícím týdnu v Zákaznickém centru v jeho bězné otevírací době.
  • Zápas: AC Sparta Praha – SK Slavia Praha
  • Datum: 22.9. 2019
  • Soutěž: FORTUNA:LIGA, 10. kolo základní části
  • Výkop: 18:00
  • Stadion: GENERALI Arena  
  • Rozhodčí: Miroslav Zelinka - Petr Caletka, Vít Melichar
  • Přímý přenos: O2 Sport
  • Kurzy Tipsport: 2,71 - 3,53 - 2,69 (další sázkové příležitosti k zápasu najdete ZDE)

Další novinky