Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Ztroskotali jsme na neproměňování šancí

Milan Heča po Teplicích

Sdílet

Milan Heča v zápase v Teplicích předvedl několik důležitých zákroků. Za stavu 0:0 vytáhl míč na tyč, v závěru dlouho držel sparťanské vedení. Nakonec ale i on kapituloval a Sparta si tak ze severu Čech veze jen bod.

HEČA | Rozhodla produktivita

Jaké to v Teplicích bylo utkání?
Takové, jaké jsme čekali. Těžký zápas, snažili jsme se zdolat obranu soupeře. Ale dokázali jsme si vypracovat hodně šancí, měli jsme rozhodnout daleko dřív a vyhrát tady.
Měl jsi několik důležitých zákroků. Věřil jsi, že nám pomohou ke třem bodům?
Dneska se mi podařilo něco chytit, ale bohužel, není to k ničemu. Dostaneme hloupý gól, kdy soupeř zkusí nůžky, trefí to vedle brány a tam se to odrazí někomu od kolene. To už je čistá smůla.
Takové góly se ale opakují. Jak si to vysvětluješ?
Je to tak, my jsme snad ještě nedostali pěkný gól. Jsou to pořád takové, kdy tam rozhodují centimetry a bohužel, vždycky nám to tam padne. Ale zase je třeba říct, že jsme měli tentokrát i štěstí u vstřelené branky. Padly prostě dva šťastné góly.
Dá se z tohoto utkání vzít něco pozitivního?
Spokojení nejsme. Pozitivní může být to, že jsme byli lepší. Dominovali jsme, měli jsme víc šancí. Ale ztroskotali jsme na tom, že jsme neproměňovali. Měli jsme přidat druýhý gól.

Další novinky