Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Radost z gólu mít nemůžu

Semih Kaya po Teplicích

Sdílet

Semih Kaya vstřelil v Teplicích svou premiérovou branku v dresu Sparty. Ke třem bodům ale nevedla, protože v závěru obrana vedená tureckým stoperem nechala vyrovnat Jakuba Řezníčka...
Jak hodnotíš utkání?
Nehráli jsme špatně, bojovali jsme jeden za druhého. Všichni hráli za tým, z toho mám radost. Bohužel to skončilo remízou, v kabině byla po zápase hrozná nálada, protože všichni víme, že jsme tady měli vyhrát. Je třeba takové zápasy dotahovat, to musíme zlepšit. Ale řekl bych, že se zápas od zápasu lepšíme, z toho mám radost. Musíme se dívat před sebe, za týden máme další zápas. Je třeba se připravit, tohle už je minulost. Máme bod, pro Spartu není dost, ale vyhrajeme další zápas.
Co se stalo na konci? Zdálo se, že skoro čekáme až dají gól...
To je správná otázka. Nevím, proč jsme byli tak zatažení. Když chcete vyhrát, nemůžete si tohle dovolit. Musíme se z toho konečně poučit, takhle to nejde. Dostali jsme branku proto, že jsme se hrozně zatáhli a není to poprvé.
Dal jsi první gól ve Spartě. Můžeš z něj mít po takovém výsledku radost?
Po takovém zápase ne. Dal jsem gól, ale máme jen bod. Kdybychom vyhráli, byla by to po zápase dvojitá radost, ale takhle...
Přeci jen jsi ale na první gól ve Spartě čekal dlouho, musíš cítit nějakou úlevu, že ti to tam konečně spadlo, ne?
To ano. Už v prvním poločase jsem jednu šanci zahodil, ve druhé půli jsem se pak konečně trefil. Nebyl to žádný pěkný gól, taková šmudla, vím o tom. Tak snad dám gól i příště a moje branka bude znamenat i tři body.

Další novinky