Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyU-12

Poslední mistrovské utkání mladších žáků v Příbrami

S o rok starší Příbramí se kluci neztratili

Sdílet

Kluci kategorie U11 a U12 odjeli na poslední zápas České ligy žáku do Příbrami. Obě kategorie hrály s o rok starším soupeřem. Naši mladší U11 začali sice pomaleji, ale od obdržené branky se rozjeli a soupeře k ničemu nepustili. Poslední třetinu dokonce vyhráli 7:0. Starší kluci narazili na organizovaného a agresivnějšího soupeře, který jim dělal problém. Všichni ale na hřišti nechali maximum. V poslední třetině se hnali za vyrovnáním a domácí celek zatlačili, ale nakonec o branku prohráli.
1.FK Příbram U13 – ACSparta Praha U12 6:5 (2:1, 3:1, 1:3)
Branky: 4. Hájek, 12. Sůra, 42. Němec, 52. Abrhám, 57., 63. Zápotočný – 26., 89. Braun, 60. Kotíšek M., 75. Kotíšek V., 86. Holinka.
AC Sparta: Stoulil – Pospíšil, Amler – Kotíšek M., Kotíšek V., Střeska, Braun, Hroník –Jandovský, Holinka, Chrastina.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Matyáš Kudela: „Do posledního podzimního mistrovského utkání jsme vstoupili proti silnému o rok staršímu soupeři dost naivně a protihráčům z Příbrami jsme se dlouho nemohli vyrovnat v agresivitě a důrazu. Přesto jsme se snažili být aktivní a soupeře jsme přehrávali, jen nám vždy v rozhodujícím okamžiku, ať u vlastní branky nebo té soupeřovy, chyběl větší důraz a soupeř nás vždy přetlačil. Kluci se postupem času soupeři v agresivitě a důrazu vyrovnali, hráli velmi obětavě. Poslední třetinu jsme Příbram přehráli a jen škoda, že střela Maxe Kotíška v poslední minutě jen těsně minula šibenici soupeřovy branky, remíza by byla spravedlivá, kluci by si ji zasloužili.“
1.FK Příbram U12 – AC Sparta Praha U11 2:14 (1:3, 1:4, 0:7)
Branky: 19. Němeček, 56. Janouch – 15., 88. Čáp, 22., 87., 90 Topič, 22., 61., 73. Tomáš, 37. Dýcka, 45., 49., 50. Švec, 74., 85. Federle.
AC Sparta: Jakisch – Kos, Kubíček, Švec, Mašát, Heisig, Tomáš, Federle, Dýcka, Topič, Čáp.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Marko Krigovský: „Od začátku byl soupeř velmi aktivní v napadání, agresivitě a my jsme na to jen těžko reagovali. Postupem času jsme začali hrát rychleji, přímočařeji, velmi dobře napadali a získávali spoustu míčů na soupeřově polovině. Kluci předvedli několik pohledných kombinací, ze kterých jsme vstřelili branku nebo byli nebezpeční. Až na jednu naši chybu, ze které byl vyrovnávací gól, v celém utkání kluci dominovali a vstřelili spousty povedených branek.“

Další novinky