Ligová fotbalová asociaceChance Liga
AnketyMuži ASPARTA iD

Sparťan zápasu proti Boleslavi

Zvolte, komu vyšlo nejlépe nedělní utkání

Sdílet

Sparta poprvé v sezoně nastřílela pět branek a porazila Mladou Boleslav 5:2. Stejně jako po každém vyhraném utkání vám i tentokrát nabízíme možnost si zvolit nejlepšího hráče zápasu. Na výběr máte v tomto případě trojici sparťanských střelců ze střední vzdálenosti. Na konci ročníku pak sečteme jednotlivá prvenství v anketě a vyhlásíme Sparťana sezony! Hlasovat můžete do úterních 12:00!
První z trojice sparťanů je střelec úvodní branky Michal Sáček. Už ve druhé minutě utkání se Michal Sáček z pozice pravého obránce dostal k odraženému míči po rohovém kopu, obhodil si Marka Matějovského a z dobrých dvaceti metrů napálil balon do sítě. Pro Michala šlo o druhý ligový gól v rudém dresu. K tomu přidal nahrávku na gól Martina Haška. Zaslouží si Sak podle vás titul Sparťan zápasu?
Martin Hašek se v této sezoně objevuje v našich anketách celkem pravidelně. Také on je autorem krásné branky do sítě Boleslavi. Martin převzal před vápnem přihrávku od Sáčka, několika doteky si připravil palebnou pozici a pak se opřel do balonu. Rána levačkou se otřela o břevno a zapadla za bezmocného gólmana. Hašek dostal míč do sítě ještě jednou, tentokrát ho ale o radost připravilo předchozí ofsajdové postavení Plavšiće. Byl podle vás Hašan nejlepším hráčem utkání?
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky