Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Přípravné zápasy v Marbelle

Generálka 6. února s Malmö

Sdílet

Sparta v pondělí odcestovala na soustředění do Marbelly. Ve Španělsku odehraje tři přípravné zápasy včetně generálky na jarní část sezony. Našimi soupeři budou švédský i norský vicemistr a domácí tým. Všechna utkání vám na webu live.sparta.cz/ nabídneme v přímých přenosech.
První utkání je na programu ve čtvrtek 30. ledna od 11:00. Soupeřem Sparty bude domácí Marbella FC, vedoucí celek třetí nejvyšší španělské ligy.
O den později se utkáme v 16:00 s norským FK Bodo/Glimt. Norská liga se hraje systémem jaro-podzim a Glimt v ní v roce 2019 dosáhl na druhé místo. Za sebou při tom nechal například Rosenborg, historicky nejúspěšnější norský tým.
Generálka na jarní část sezony nás čeká ve čtvrtek 6. února od 16:00. Utkáme se se švédským vicemistrem Malmö FF. Také švédská nejvyšší soutěž se hraje ve formátu jaro-podzim a klub, ze kterého na Letnou zamířil Andreas Vindheim pořádně hektický závěr sezony 2019. Titul mu unikl o jediný bod, zároveň ale musel bránit druhou příčku před Hammarby, které v závěru soutěže porazilo jak Malmö, tak mistrovský Djurgarden a dosáhlo stejného bodového zisku. K tomu všemu Malmö vyhrálo skupinu Evropské ligy a na jaře se utká s Wolfsburgem.
Program soustředění v Marbelle:
  • Přípravný zápas: Marbella FC – AC Sparta Praha, čtvrtek 30.1. od 11:00, stadion Municipal, Marbella
  • Přípravný zápas: AC Sparta Praha – FK Bodo/Glimt, pátek 31.1. od 16:00, hřiště Dama de Noche, Marbella
  • Přípravný zápas: AC Sparta Praha – Malmö FF, čtvrtek 6.2. od 16:00, tréninkové centrum Marbella
  • Odlet do Prahy – 7.2.

Další novinky