Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Návštěvnické info na Baník

MOL Cup na Letné!

Sdílet

Sparta odehraje ve středu čtvrtfinálový zápas MOL Cupu proti Baníku Ostrava! Po více než dvou letech tak hrajeme utkání domácího poháru na svém stadionu! Pokud se i vy chystáte v podvečer do Generali Česká pojišťovna Areny, přečtěte si všechny důležité informace!
Parkovat můžete na Letenské pláni, podzemní garáže nejsou ve středu pro fanoušky otevřeny. V garážích mohou parkovat jen držitelé průkazu ZTP se ZTP parkovacím průkazem. Podrobnosti na bezbarier@sparta.cz
Zákaznické centrum na Letné bude otevřeno tradičně dvě hodiny před výkopem a samotný stadion se otevírá hodinu před úvodním hvizdem, tedy v 17:00. Pokladny otevřou dvě hodiny před utkáním, tedy v 16:00. Před utkáním bude na pokladnách probíhat volný předprodej posledních zbývajících vstupenek do našeho sektoru na nedělní derby!
Při zápase proti Baníku budou poprvé pro fanoušky připraveny vratné kelímky z tvrdého plastu. O podrobnostech budeme na webu informovat v průběhu středy!
Pokud si chcete koupit teplý nápoj, koupit si ho můžete u vybraných stánků na všech vchodech. Zkontrolujte si předem tabuli s menu u každého stánku, ať nestojíte frontu zbytečně! Stánky s občerstvením vidíte na přiložené mapce pod označením hvězdičkou.
  • Zápas: AC Sparta Praha – FC Baník Ostrava
  • Datum: 4.3.2020
  • Soutěž: MOL Cup, čtvrtfinále
  • Výkop: 18:00
  • Stadion: Generali Česká pojišťovna Arena  
  • Přímý přenos: ČT sport
Upozorňujeme fanoušky, že na stadionu platí zákaz prodeje alkoholu osobám mladším 18 let. Nezapomeňte si tak s sebou na zápas vzít platný doklad totožnosti. Může se stát, že si ho obsluha před prodejem alkoholického nápoje vyžádá. Připomínáme, že na stadionu je možné za občerstvení platit bezkontaktními kartami!

Další novinky