Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Preview: Před Bohemkou

Jdeme do roku 2003

Sdílet

Další utkání ze série Sparta RETRO je tu! Tentokrát se přenášíme do sezony 2002/2003 do zápasu, v němž Sparta zavítá na hřiště Bohemians Praha. Jde o 28. kolo Gambrinus ligy a rozhodnout může o spoustě věcí!
Sparta přijíždí do Ďolíčku jako jasný favorit s cílem získat všechny tři body. Pokud by se jí to povedlo, bude s náskokem dvou kol před koncem slavit mistrovský titul! Na druhou Slavii totiž před utkáním drží náskok šesti bodů a má lepší vzájemný zápas. Trika s nápisem MISTŘI si ale letenští do Vršovic nepřivezli.
„Kdepak! My víme, že potřebujeme ještě jedno utkání vyhrát a pak teprve můžeme přemýšlet nad tím, jak možná budou vypadat mistrovské oslavy. Dřív ne,“ říká před utkáním rozhodně asistent trenéra Kotrby Jan Stejskal.
Pro Bohemku může jít také o zásadní utkání, nicméně přesně z opačných důvodů. Porážka od Sparty by totiž znamenala razítko na sestup Klokanů. Ti mají všechno komplikovanější o to víc, že jim kvůli osmi žlutým kartám bude chybět špílmachr Karol Kisel. „Ztráta Kisela je pro Bohemku hodně bolestivá, v minulých zápasech byl u všeho nebezpečného. Nicméně i tak mají kvalitní mužstvo, musíme k tomu přistoupit zodpovědně," dodával před zápasem Stejskal.
Očekávaná sestava Sparty: Blažek - Grygera, Homola, Hübschman, Labant - Poborský, Michalík, Zelenka, Zbončák - Sionko, Kincl.

Další novinky