Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Pořád jsem věřil, že to zvládneme

Dávid Hancko po zápase s Plzní

Sdílet

Dávid Hancko nastoupil do utkání proti Viktorii Plzeň trochu překvapivě na levém kraji obrany. V závěru zápasu na sebe ale vzal i zodpovědnost za ofenzivu a snažil se přispět k vyrovnání. Marně, Sparta doma podlehla v prvním zápase po restartu ligy Plzni 1:2.
Jak hodnotíš zápas?
Těžko se to hodnotí, když jsme prohráli. Mrzí nás, že jsme doma nebodovali. První poločas byla Plzeň jasně lepší, měla víc šancí. Ve druhém se to vyrovnalo, bohužel jsme ve finální fázi byli dost často nepřesní, nepodařilo se nám vyrovnat.
Čím si vysvětluješ nepovedený začátek zápasu?
Žádná příprava nenahradí ostrý zápas. Chystali jsme se na Plzeň, ale soupeř bohužel vstoupil do zápasu tak, jak jsme si přáli my - byl důrazný, získaval druhé míče. Celkem se mi pak ale líbila naše reakce ve druhém poločase, dali jsme hlavu nahoru, makali, sprintovali. Bohužel to nestačilo.
Jak moc ti chyběli fanoušci v ochozech?
Je to nepříjemné, ale už jsem někde říkal, že i tak je super po tak dlouhé době nastoupit. Samozřejmě bychom byli radši, kdybychom tu měli takovou kulisu, jako třeba proti Baníku. Věřím, že fanoušci tu co nejdřív budou s námi a pomůžou nám vyhrávat.
Celý rozhovor s Dávidem si můžete poslechnout ve videu:

HANCKO | Věřil jsem ve vyrovnání

Další novinky