Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Předprodej na Baník

Lístky pro permanentkáře

Sdílet

Spartu čeká další domácí utkání, v úterý od 20:00 vyzveme na Letné Baník Ostrava a půjde o důležitý zápas. Pokud bychom ho vyhráli, můžeme se výrazně odstřihnout od našich pronásledovatelů v tabulce a potvrdit sovu pozici na třetím místě. Na zápas stejně jako v minulých případech zveme sparťanské permanentkáře.
Předprodej začne v síti Ticketportal v pondělí ve 12:00 a zapojit se do něj mohou všichni permanentkáři. Díky dalšímu rozvolnění bezpečnostních opatření, která nám umožní dostat na stadion přibližně čtyři tisíce diváků, půjdou tentokrát do prodeje už tři tisíce vstupenek. Na každou permanentku si můžete pořídit jednu vstupenek za symbolických pět korun (manipulační poplatek pro prodejní síť)
Při minulých předprodejích se některým z vás objevovala chybová hláška o tom, že váš kod byl již použitý. Tato situace typicky nastává, pokud svůj kód zadáte a následně nedokončíte platbu (spadne vám okno, vypnete ho, zmáčknete tlačítko zpět apod.). Pokud se do takové situace dostanete, je váš kód přibližně na půl hodiny zablokovaný a musíte to zkusit později. Pokud vás při prodeji budou trápit technické potíže, doporučujeme rovnou kontaktovat technickou podporu sítě Ticketportal. Zkusit můžete i mobilní aplikaci sítě Ticketportal, přes níž by nákup neměl dělat žádné problémy.
Sparťani, v úterý se na vás těšíme!

Sdílet

    Další novinky