Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Máma se spletla o gól

Lukáš Juliš po Brnu

Sdílet

Luáš Juliš odehrál první soutěžní zápas za Spartu po návratu z hostování v Olomouci a hned potvrdil, že se od něj čekají branky. V Brně vstřelil druhý gól zápasu a přispěl k jasnému vítězství.

JULIŠ | Máma to předpovídala

Jak hodnotíš zápas?
Byl to úžasný start, 4:0 poločas, o tom jsme si asi ani nesnili. Druhý poločas už se spíš dohrával, přišlo tam pár ztrát, ale pohlídali jsme si to a bylo to nakonec v pohodě.
Čekal jsi takhle jednoznačné utkání?
Já vůbec, ale mluvil jsem s mámou a ta mi říkala, že to skončí 4:0, takže se spletla o gól. Brno je nováček, mohlo to být složité. Ale jsem ve Spartě dlouho a vím, že když dáme těmto „slabším“ týmům jeden dva góly, tak vždycky vyhrajeme. Hlavní je nějaký hloupý na začátku nedostat, což se nám povedlo a suverénně jsme to zvládli.
Dá se podobná efektivita přenést do dalších zápasů?
Říkal jsem si, že v první půli jsme měli tak pět střel a vedli jsme čtyři nula. I na tréninku to vypadá dobře, dáváme hodně gólů. Nepůjde to asi udržet v takovém stylu, ale góly budeme dávat dál.
Jak se cítíš v útočné dvojici s Adamem Hložkem?
Ladí nám to moc, teď jsme spolu trénovali čtrnáct dní v kuse. Myslím si, že si můžeme vyhovět ještě víc, on třeba hodně vyhrává hlavy a já tam bývám pozdě, protože ani nečekám, že ji vyhraje… Jde nám to spolu už teď a můžeme být ještě lepší.

Další novinky