Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Je před námi spousta práce

Laco Krejčí po Karviné

Sdílet

Ladislav "Laco" Krejčí nastoupil v Karviné poprvé od svého návratu do rudého dresu. A i když se představil netradičně na pravé straně hřiště, stihl i přihrát na branku Liboru Kozákovi!

KREJČÍ | Spousta práce před námi

Jak jsi prožíval zápas v Karviné?
Obrovsky jsem se těšil na návrat. První poločas se sledoval složitě, prohrávali jsme 0:2. Kluci ale ukázali velkou sílu, šel jsem tam už za stavu 4:2, bylo prakticky rozhodnuto. Jsem rád za tu přihrávku, že jsem trochu pomohl týmu.
Objevil ses netradičně na pravé straně hřiště, i na gól jsi přihrál pravačkou. Jak ses tam cítil?
Nacvičovali jsme to v týdnu, takže jsem s tím trochu počítal. Byl jsem tam dvacet minut… Hrál jsem takovém postu po hodně dlouhé době, snažil jsem se to hlavně odmakat a udělat něco pro tým.
Sparta se po čtyřech letech posunula na první místo v tabulce. Mluvili jste o téhle možnosti před zápasem?
Samozřejmě jsme sledovali sobotní výsledky, věděli jsme, že Slavia klopýtla… Ale to teď vůbec není důležité, máme před sebou ještě obrovský kus práce. Byl bych moc rád, kdyby to takhle bylo na konci sezony, to bych ten rozhovor dělal jinak.
A co ta otočka říká o síle mužstva?
Klobouk dolů před kluky, jak to zvládli. Prohrávat o dva góly není nic jednoduchého, ale důležité bylo, že jsme vyrovnali do poločasu. Ve druhé půli se pak znovu potvrdila naše síla a šlo to už dobře.

Další novinky