Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Brácha se trefí v příštích zápasech

Ondřej Čelůstka po Pardubicích

Sdílet

Ondřej Čelůstka poprvé v životě nastoupil v utkání proti bratru Tomášovi a po konci zápasu byl spokojenějším ze sourozenecké dvojice. Sparta sebrala tři body za výhru 2:0 a Ondra vstřelil gól. Nicméně po zápase vyzdvihl kvalitu našeho středečního soupeře!

ČELŮSTKA | Brácha dá holt gól příště

Ondro, jak jsi viděl zápas s Pardubicemi?
Vůbec to nebyl jednoduché, potvrdilo se, že Pardubice hrají i v první lize nadstandard. Byl to běhavý, nebojácný a statečný soupeř. Za stavu 1:0 nám pořádně zatápěli a mohli klidně srovnat, brácha tam měl velkou šanci. Ale on se trefí v příštích zápasech, protože je ofenzivní a dostává se do toho. Pro nás to bylo trochu štěstí, že jsme to přečkali a pak jsme odskočili na rozdíl dvou branek. Pak už jsme si to pohlídali.
Bylo to opravdu čistě kvalitou Pardubic, nebo jsme dělali něco špatně, když nás zatlačili?
Nedělali nám to jednoduché, ale je pravda, že ve druhém poločase jsme byli trochu horší, nebyli jsme v těch správných prostorech, nedostupovali jsme soupeře včas, nevyhrávali jsme druhé míče. Kvůli tomu nám pak zatápěli.
Jak velkou zbraní pro nás jsou ofenzivní standardky?
Obecně to je ve fotbale velká zbraň, každý třetí gól ve fotbale po nich padá. Jsme rádi, že si tím umíme pomoct, dneska se nám to znovu povedlo. Budeme se o to chtít opírat i dál.
Jak jsi prožíval utkání z toho pohledu, že bylo proti bráchovi?
Ta příprava byla trochu jiná, pestřejší, než obvykle. Šli jsme na sebe poprvé v profi fotbale, takže to mělo větší náboj. Brácha to vnímal stejně, měli jsme i nějakou sázku. Takže teď to bude muset splnit.

Další novinky