Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

První hattrick v kariéře

David Moberg Karlsson po Karviné

Sdílet

David Moberg Karlsson proti Karviné nastřílel tři branky a prakticky rozhodl o tom, že všechny body zůstaly v divoké přestřelce po vítězství 4:3 na Letné. Přitom, jak prozrazuje v pozápasovém rozhovoru, zrovna po tomhle týdnu by to moc nečekal...
Gratulace k hattricku! Jak jsi viděl zápas?
Nevím, pořád děláme chyby, určitě to nebyl ideální zápas. Ale vyhráli jsme 4:3 a musí být za takové vítězství šťastní.

KARLSSON | První hattrick v kariéře

Ze zápasu si odnášíš míč, kam si ho dáš?
To ještě nevím, asi ho dám dětem nebo ho dám někam, kde na něj budeme dobře vidět. Musel jsem o něj trochu zabojovat s Kafem, nechtěl mi ho dát. Ale nakonec jsem si ho získal. Jsem fakt šťastný, hattrick nedáte každý den. Myslím, že se mi to povedlo poprvé v kariéře, takže mám opravdu radost.
Teď už asi můžeme prozradit, že ses přitom v týdnu necítil úplně dobře…
Před zápasem bych vám to neřekl, nechci si stěžovat. Ale měl jsem problémy s krkem, netrénoval jsem celý týden. Trenér chtěl, abych i tak hrál a já udělal maximum proto, abych ho potěšil. Chtěl jsem mu oplatit to, že ve mně prokazuje důvěru. Byl to pravdu těžký týden, ale završil ho takový zápas, takže jsem spokojený.
V posledních dvou zápasech jsi dal 5 gólů. Čím to?
Je to určitě kombinace víc faktorů. Trenér mě používá způsobem, který se mi líbí. Hraje mě tak, jak bych si to představoval, máme myslím stejný pohled na to, jak můžu být přínosem pro mužstvo. Ví, že jsem dobrý hráč, dodává mi sebevědomí a mluví se mnou pozitivně. Nejde ale samozřejmě jen o mě, dostal jsem nádherné přihrávky od Dočkyho a Suka. Myslím, že trenérovi se bude dařit. Je samozřejmě ještě brzo to hodnotit, ale líbí se mi jeho myšlení.

Další novinky