Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Hattrick? Můj předsezónní sen!

LK37 po Teplicích

Sdílet

Ladislav Krejčí nastřílel proti Teplicím hattrick a měrou vrchovatou se podílel na vítězství Sparty 7:2! Po zápase hodnotil svůj výkon a děkoval spoluhráčům, kteří ho před třetím gólem pustili na penaltu.
Krejdo, nastřílel jsi hattrick ve sparťanském dresu. Jak ti to zní?
Je to krásný, byl to můj velký sen, který jsem si dával na začátku sezony. Jsem rád, že se splnil. Děkuju klukům, kteří mi nacentrovali nebo hlavně, že mi přenechali míč. Jsem jim moc vděčný.
Řekl sis o míč před penaltou?
Nejdřív jsem prosil Hložana, protože jsem věděl, že ten si to určitě bude chtít vzít taky. A pak tam byl ještě Bořek, tak jsem čekal na jeho reakci, jestli půjde kopat nebo mi to přenechá. Jak už jsem říkal, jsem jim za to moc vděčný.

KREJČÍ | Hattrick byl předsezónní sen

Před Eurem sis dával za cíl se tam střelecky prosadit. Vynahradil sis to dneska?
Nejdřív jsem říkal, že tam dám dva góly, pak jsem to ještě zvýšil na tři. Teď jsem to musel trochu dohnat. Euro mě pořád mrzí, ale jsem rád, že tady to padlo.
Už jsi zažil zápasy, kdy se rychle vedlo, ale pak přišlo polevení. Dneska byl ale trvale znát hlad po gólech. Čím si to vysvětluješ?
Hlavní, skvělé bylo, jak jsme udrželi taktiku, se kterou jsme šli do zápasu. Trenér nám říkal, že mají presink v hodně lidech, ale mezi útočnou a obrannou linií že mají velký prostor. Dokázali jsme toho hodně a často využívat. To byl ten hlavní důvod, pořád jsme se drželi taktiky a neuspokojili jsme se.
Čeká nás těžká série zápasů, splnil duel s Teplicemi účel, abychom se před tím nastartovali?
Určitě, obecně vždy po repre pauze je důležité se chytit, o to víc před těmi zápasy, které nás čekají. Je to skvělé a doufám, že to bude pokračovat.

Další novinky