Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Moje góly vycházejí ze stylu naší hry

LK37 po postupu do semifinále MOL Cupu

Sdílet

Ladislav „LK37“ Krejčí rozjel nevídaný gólostroj. V minulém zápase dal hattrick, tentokrát mířil přesně dvakrát a pomohl Spartě otočit čtvrtfinále MOL Cupu proti Jablonci. Po utkání promluvil s novináři.
Láďo, tvoje výchozí pozice je vzadu, dostáváš se ale mnohem víc do zakončení a dáváš góly. Je to něco, co po tobě trenér chce?
Je to určitě stylem hry, kterým trenér chce, abychom se prezentovali. Chce ofenzivní hru od obránců i od nás středních záložníků. Dostáváme se do těch situací často. Dokážeme už lépe chytat i začátky utkání. Snažíme se hodně dominovat, vytváříme si dost šancí. Proto dáváme hodně gólů. Jsem rád za všechny, že nám to takhle vychází.
Adam Hložek mohl dát pět gólů. Budeš ho nějak popichovat?
Popichování tam nebude. On je skvělý. Vidíte, že se do šancí dostane v každém zápase. Tentokrát neměl to štěstí, ale vůbec se nebojím, že v dalších zápasech přijdou příležitosti zase a on už bude zkušenější.
Závěr zápasu jsi nedohrál. Budeš v pořádku na derby?
Nechtěl bych to moc komentovat. Dvakrát mě nakopli. Myslím si ale, že je to otázka jednoho až dvou dnů. Nic podstatného.
Už jsi ve Spartě nějakou dobu. Půjdete do derby v nejlepším rozpoložení za dobu, kdy jsi v klubu?
Jsme si samozřejmě dobře vědomí síly Slavie. My se budeme soustředit, abychom předváděli výkony jako předvádíme teď, abychom se dokázali soustředit na naši hru.
Na hřišti bys mohl hrát hodně na Stancia. Vnímáš to?
Jednotlivé hráče vůbec neřeším. Pro nás bude nejdůležitější, abychom udrželi formu z aktuálních zápasů a předváděli naši hru.

Další novinky