Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Takový zápas musíme zvládnout

Trenér Sparty Pavel Vrba po utkání s Pardubicemi

Sdílet

Trenér Sparty Pavel Vrba po utkání s Pardubicemi odpovídal do kamery Sparta TV i na otázky novinářů. Přečtěte si, co řekl náš kouč po remíze 2:2 nebo se podívejte na video.

VRBA | Takový zápas musíme zvládnout

Trenére, proti Slovácku Sparta odehrála velmi dobrý druhý poločas, proti Pardubicím první. Jak si vysvětlujete, že výkonnost není konstantní po 90 minut?
Já si myslím, že každý viděl, proč se to stalo. Když dostaneme tak lacinou branku na začátku druhého poločasu, s mužstvem to trochu zamává. Myslím si, že jsme si to zavinili sami. Taková hrubka, kterou jsme si dovolili na úvod druhého poločasu, se jen tak nevidí. Je to pro mužstvo, které hraje v prvním poločase dobře, obrovská rána.
Jak velká je to komplikace v boji o druhé místo?
Samozřejmě je to komplikace. Je pravda, že sice máme ztrátu jednoho bodu a zápas k dobru, na druhou stranu budu hodnotit spíš toto utkání. My jsme zápas v druhém poločase nezvládli s přispěním našich chyb. To mě samozřejmě hodně mrzí.
Jaký je zdravotní stav Součka, který musel střídat, a Čelůstky, který nebyl v nominaci?
Já se k hráčům, kteří se zraní v zápase, po utkání nevyjadřuji, protože nevím, jaké vyšetření ještě proběhne. Čelůstka by pravděpodobně mohl být v příštím utkání k dispozici.

Další novinky