Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Návštěva stadionu na derby

Klub otevře Letnou pro permanentkáře už na derby se Slavií v MOL Cupu

Sdílet

Sparta s ohledem na nová pravidla pro konání sportovních akcí (možnost naplnit až 10 procent kapacity stadionu) otevírá Generali Česká pojišťovna Arenu pro permanentkáře. Až 1200 držitelů sezonních vstupenek si bude moct rezervovat na ticketportal.cz lístek už na semifinále MOL Cupu (středa 5. 5., 17.30 hodin).
Pravidla rezervace vstupenek na derby se Slavií v MOL Cupu:
Fanouškům nabízíme možnost testování zdarma (pokud jste nebyli testování v posledních třech dnech) přímo na Letenské pláni naproti stadionu! Testovat se bude možné v den zápasu od 13:00 do 17:30, výsledek testu dostanete vytištěný a prokážete se jím při vstupu na stadion. Na testování je ale potřeba se dopředu zaregistrovat ZDE!
Jaké podmínky musím splnit při vstupu do Generali Česká pojišťovna Areny (platí nejen pro derby v MOL Cupu)?
Laboratorní PCR test na přítomnost viru SARS-CoV-2 ne starší než 48 hodin s negativním výsledkem.
Laboratorní antigenní test na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starší než 48 hodin s negativním výsledkem. Test musí být proveden v certifikovaném odběrovém místě.
Certifikát Ministerstva zdravotnictví ČR o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19. Od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu uplynulo nejméně 14 dní, nebo od aplikace první dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC uplynulo nejméně 14 dnů.
Lékařskou zprávu o laboratorně potvrzeném onemocnění COVID-19, uplynutí doby izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví (14 dní). Potvrzení obsahuje údaj, že od prvního pozitivního antigenního testu, nebo PCR testu neuplynulo více než 90 dní.
!!!Klub při vstupu do Generali Česká pojišťovna Areny neuznává výsledek domácího samotestu!!! 
Vstupenku není možné vyměnit, nebo vrátit. A to ani v případě pozitivního testu.
V případě, že fanoušek nebude mít k dispozici vytištěnou vstupenku, doklad totožnosti a covidový dokument (jméno na dokumentu se musí shodovat s jménem na vstupence a občanským průkazem/pasem) nebude do areálu vpuštěn.
Před vstupy 1, 2 a 3 budou kontrolní stanoviště a návštěvníci stadionu postupně projdou těmito kroky:
  1. Předložení dokladu totožnosti
  2. Odevzdání vyplněného dotazníku
  3. Měření teploty
  4. Předložení negativního testu
  5. První předložení vstupenky
  6. Divák bude viditelně označen (páska nebo razítko)
Následně návštěvníci přejdou přímo ke vstupu na stadion a tam je čeká:
  1. Druhé předložení vstupenky
  2. Divák ukáže pásku nebo razítko
  3. Bezpečnostní prohlídka
  4. Návštěvník vchází na stadion
Jaká pravidla musím dodržovat na stadionu?
Jsme rádi, že můžeme fanoušky, i když za dodržování přísných opatření, přivítat zpátky na Letné. Při dodržování všech pravidel máme šanci, že se na stadion dostane postupně ještě více fanoušků. Buďte proto ohleduplní a mějte respekt k ostatním na stadionu.
  • Musím mít permanentku na sezonu 2020/2021.
  • V úterý 4. 5. od 12.00 hodin si za manipulační poplatek 5 Kč rezervuji sedadlo (volná místa budou zobrazena přímo v systému, permanentkáři nevybírají své tradiční sedadlo). Přednost budou mít ti, kteří si v systému zarezervují místo dříve.
  • Uděluji klubu souhlas s využitím systému vstupenky tzv. „na jméno“. Vstupenka s uvedením jména musí být předložena u vstupu společně s dalšími dokumenty.
  • Beru na vědomí, že v příštím domácím zápase budou mít v rezervačním systému přednost permanentkáři, kteří se z kapacitních důvodů nedostali do hlediště na derby.
  • Musím mít vytištěnou vstupenku (nikoli na displeji v mobilu).
  • Mám předem vyplněný a vytištěný formulář.  – ZDE ODKAZ NA ELEKTRONICKOU VERZI FORMULÁŘE. Poskytuji klubu souhlas s uchováním formuláře po nezbytně nutnou dobu. Veškeré údaje budou zpracovávány v souladu s pravidly práce s osobními údaji GDPR.
  • Předložím občanský průkaz, nebo cestovní pas. Dítě do patnácti let v doprovodu rodiče se může prokázat rodným listem, či například kartičku pojišťovny, nebo průkazem MHD.
  • Nechám si u vstupu změřit teplotu.
  • Předložím jeden z těchto dokumentů:
  • Po celou dobu pobytu na stadionu mám ústa a nos zakrytá respirátorem minimálně třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu.
  • Sedím na sedadle, které mám na vstupence. Mezi jednotlivými fanoušky musí být vždy dodržen rozestup minimálně jednoho sedadla, stejně jako rozestup jedné řady.

Další novinky